Etusivu » As Oy Espoon Mezzo

As Oy Espoon Mezzo

TONTTUMUORINKUJA 4 | Myynnissä modernia uudistuotantoa halutulle Tontunmäen asuinalueelle. Asunto Oy Espoon Mezzo rakentuu omalle 1734 m² tontille. Yhtiöön valmistuu neljä paritaloa eli yhteensä 8 asuntoa. Asunnot ovat kooltaan 106,5/107,5 m² ja tilat sijoittuvat toimivasti kahteen kerrokseen. Lämmitysmuotona edullinen PILP (poistoilmalämpöpumppu) vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Pohjaratkaisu on erinomainen: alakerrasta löytyvät viihtyisät ja avoimet oleskelutilat tyylikkäine keittiöineen ja makuuhuoneet ovat sijoitettu yläkertaan omaan rauhaan. Kaikissa asuinnoissa on avarat oleskelutilat, tyylikäs avokeittiö, 3 makuuhuonetta, tyylikäs sauna pesuhuoneineen, erillinen kylpyhuone, erillinen wc, kodinhoitohuone, vaatehuone (asunnoissa B, C, F ja G kaksi) sekä oma ulkovarasto. Jokaiselle huoneistolle kuuluu myös 4,5 m² ulkovarasto sekä kaksi autopaikkaa (asunnoissa B, C, F ja G toinen autopaikka autokatoksessa).

Tonttumuorinkuja 4 havainnekuva
Tonttumuorinkuja 4 havainnekuva

Keittiön kalusteet ja kodinkoneet ovat Noblessan tyylikkäästä valikoimasta monine vaihtoehtoineen. Astianpesukone sekä täyskorkeat jääkaappi ja pakastin ovat integroituja, uuni kiertoilmalla varustettu ja induktiotasossa tuuletin integroituna. Lisäksi mikroaaltouuni, Franken musta pesuallas sekä integroitu valaistus värilämpötilasäädöllä ja himmennystoiminnolla. Keittiö avautuu saarekkeineen ruokailutilaan, johon mahtuu suurempikin ruokailuryhmä. Tila jatkuu olohuoneeseen, jossa suuret ikkunat näyttelevät pääosaa tehden tilasta valoisan. Kauniit portaat lasikaiteella ovat upea sisustuselementti. Olohuoneesta myös käynti omalle terassille.

Yläkerrassa löytyvät makuuhuoneet omassa rauhassa. Kaikissa asunnoissa on kolme makuuhuonetta, yksi päämakuuhuone ja kaksi pienempää huonetta.

Tonttumuorinkuja 4 A, D, E ja H (106,5 m²) asunnoissa: päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava walk-in closet ja kulku omalle parvekkeelle. Kahdessa pienemmässä makuuhuoneessa vain toisessa on kaapistot. Autopaikat ovat talon päädyssä pihapaikkoja.

Tonttumuorinkuja 4 B, C, F, G (107,5 m²) asunnoissa: olohuone on avointa tilaa ylös asti. Päämakuuhuoneessa on koko seinän mittainen, tilava liukuovikaapisto ja kulku omalle parvekkeelle. Kahdessa pienemmässä huoneessa myös liukuovelliset vaatekaapit. Toinen autopaikoista sijaitsee autokatoksessa ja toinen on pihapaikka.

Alakerrasta löytyvät pesuhuone, sauna, erillinen wc sekä kodinhoitohuone. Yläkerrassa erillinen kylpyhuone. Kodinhoitohuone helpottaa perheen arkea vaatehuollon osalta. Vakiovarusteisiin kuuluvat jo hyvät varusteet mm. Oraksen hanat, Idon wc-istuimet, saunassa tervaleppälauteet ja Harvian Vega kiuas. Kaikkiin näihinkin tiloihin voit valita oman mieltymyksen mukaiset varusteet ja materiaalit. Saunan toimittajana SunSauna Oy.

Tonttumuorinkuja 4 havainnekuva
Tonttumuorinkuja 4 havainnekuva

Rakennuttaja NH Nordic Oy toteuttaa tämän tyylikkään kokonaisuuden Jukkatalojen kanssa. Jukkatalot tekevät valinnoistasi helppoa ja saat kotisi juuri sinun näköiseksesi. Kalustevalinnat räätälöitte yhdessä Noblessan ammattilaisten kanssa ja Jukkatalojen sisustussuunnittelijat auttavat teitä valitsemaan tulevan kotinne pintamateriaalit juuri toiveidenne mukaisesti. Tarjolla kattavat esiteet kaluste- ja materiaalivalinnoista, joista näet ns. perustasoon kuuluvan valikoiman sekä lisämaksulliset vaihtoehdot. Näin pääset valitsemaan juuri sinun makusi mukaiset vaihtoehdot jokaiseen tilaan ja tarpeeseen. Lisätiedot saat välittäjältä.

RS-kohde. Arvioitu valmistuminen 02/2022. Arvioitu energialuokka: B2018.

Tonttumuorinkuja 4 asemapiirros

YKSI ASUNTO VAPAANA KAUPAN PERUUNTUMISEN JOHDOSTA – TOIMI PIAN!
Kysy tarkemmat tiedot suoraan Pekka Lahtiselta p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi.

Kohteen myyntiä hoitaa:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi