Skip to content
Etusivu » As Oy Espoon Rauduntie 21

As Oy Espoon Rauduntie 21

Rauduntie 21, Pohjois-Tapiola

Pohjois-Tapiolan rauhalliselle ja viihtyisälle pientaloalueelle rakenteilla viiden erillistalon tyylikäs As Oy-muotoinen yhtiö RS-kohteena omalle tontille. Arkkitehti Pet Michaelin suunnittelemissa ja Mittakodit Oy:n toteuttamissa taloissa on laatua, selkeyttä ja ajatonta skandinaavista arkkitehtuuria parhaimmillaan.

Upeissa, vaaleaksi rapatuissa taloissa on asuntokohtainen energiataloudellinen maalämpö, joka takaa todella edulliset asuinkustannukset. Asunnoissa on myös kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys (yläkertaan mahdollista saada maaviilennys lisätyönä). Kokonaisuuden viimeistelee talojen tyylikkäät, tilavat terassit sekä parvekkeet. Länteen avautuvilla oleskelupihan puoleisilla terasseilla voit nauttia koko päivän auringosta. Toisen kerroksen n. 16 m² parvekkeella lasitusoptio, joka mahdollistaa suojaisan paikan oleskeluun ja säästä nauttimiseen varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn saakka. Etupihan puoleinen n. 51 m² terassi on viimeistelty tyylikkäällä lasikaiteella.

Nykypäivän perheiden asumistoiveet ja mieltymykset ovat otettu huomioon tilaratkaisuja suunniteltaessa. Pohjaratkaisujen muunneltavuus onkin ehdoton valttikortti tässä kohteessa. Isojen, lähes lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden tarjoama valo tekee yläkerran keittiö-ruokailutila-akselista todella valoisan. Omien mieltymysten mukaan valitut pintamateriaalit mahdollistavat persoonallisen lopputuloksen. 4-5 makuuhuonetta, joista kaksi on sijoitettu alakerran omaan rauhaan, tarjoaa toivotun ratkaisun monelle perheelle. Alakerran olohuoneena toimiva askarteluhuone tuo lisää muunneltavuutta asunnon oleskelutiloihin ja käyttötarkoituksiin. Käynti myös omalle oleskelupihalle, joka mahdollistaa saunan jälkeiset vilvoitteluhetket alakerrassa sijaitsevan saunan ja kylpyhuoneen ansiosta. Autokatoksesta pääsy lämpimään varastoon/tekniseen tilaan, jonka vieressä tilava kodinhoitohuone.

Sekä tyylikkyys, että käytännöllisyys ovat otettu huomioon tätä kohdetta suunniteltaessa. Kokonaisuus miellyttää silmää, mutta tarjoaa myös helpotusta arkeen. Kahden auton autokatos on yksi monista käytännön ratkaisuista, joita tämä kohde tarjoaa. Keittiö toteutetaan kotimaisilla Puustelli-kalusteilla, kivitasoilla sekä Siemensin rosterisilla kodinkoneilla. Lattiat ovat pääosin parkettia ja laattaa, pesutilat ovat täysin laatoitettuja. Asunto on kauttaaltaan hyvin varusteltu ja yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota. Myös ulkoiset seikat ovat otettu huomioon mm. konesaumattu peltikatto sekä asfaltoidut ajotiet ja autokatokset. Yhtiöön tulee Elisan kiinteistökuitu sekä kaapeli-TV.

RS-kohde. Energialuokka: B2018. Rakennustyöt aloitettu 03/2019 ja arvioitu valmistuminen 01/2020.

Myynnissä olevat asunnot:

A | 140 m² | 6 h, k, rt, askh, khh, s, kph, wc, vh, var | Mh. 356.000 € Vh. 748.000 € (VARATTU)
B | 140 m² | 6 h, k, rt, askh, khh, s, kph, wc, vh, var | MYYTY
C | 140 m² | 6 h, k, rt, askh, khh, s, kph, wc, vh, var | MYYTY
D | 140 m² | 6 h, k, rt, askh, khh, s, kph, wc, vh, var | MYYTY
E | 140 m² | 6 h, k, rt, askh, khh, s, kph, wc, vh, var | MYYTY

Klikkaamalla haluttua asuntoa, saat lisätietoja.

Talojen neliöt jakautuvat seuraavasti: 
Asuinpinta-ala: oh, k/rt, kph, 4-5 x mh, eteisaula, wc n. 106 m² + aputilat: ask.tila, khh, pesuh, sauna ja var/tekninen tila n. 34 m². Sisäpinta-ala yhteensä 140 m². Edellä mainittujen neliöiden lisäksi yläkerran parveke n. 16 m² sekä terassi n. 51 m². Myös alakerran terassi n. 16 m², kahden auton autokatos n. 37,5 m².

Kohteen myynti:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

LATAA ESITE:

Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

» tietosuojalauseke

Kuvia rakennusajalta