Etusivu » Asunto Oy Espoon Hiidenportti 10

Asunto Oy Espoon Hiidenportti 10

Kauniaisten rajalle, vehreälle ja rauhalliselle Hiidenportin pientaloalueelle on valmistunut vehreälle omalle tontille 14 puupinnoitettua paritalokotia erittäin toimivilla sekä yksilöllisillä pohja- ja kokonaisratkaisuilla. Jokaisen kodin sisällölliset ja yksityiskohtaiset ratkaisut sekä koko pihapiirin ja sijainnin kokonaisuus vehreine piha-aalueineen on enemmän kuin tutustumisen arvoinen kokonaisuus. Näissä kodeissa on tuotu sinulle ja perheellesi arkeen ennen kaikkea toiminnallisuutta asumisratkaisuissa, mutta myös paljon sitä todellista arjen luksusta, pienintäkään yksityiskohtaa huomioimatta. Tähän kotiin kannattaa todellakin astua sisälle ja tutustua paikan päällä!

Nämä kodit pitää nähdä paikan päällä!

Nämä upeat kodit ovat huoneistoalaltaan: 99,5 m², 112 m² ja 115 m² sisältäen 3 makuuhuonetta, askarteluhuoneen sekä avaran, ilmavan ja korkean olohuone-keittiö-yhdistelmän upeilla, isoilla ikkunaratkaisuilla. Olohuoneesta on suora kulkuyhteys suojaisalle parveketerassille (lasitusoptio), joka kutsuu suorastaan nauttimaan aamukahvista, auringosta sekä illanvietosta. Valoisa, vaalea, avara ja hyvin suunniteltu tyylikäs keittiö kutsuu perhettä yhdessä kokkaamaan. Alakerran toisesta makuuhuoneesta on kulkuyhteys omalle terassille. Askarteluhuoneesta on oma, erillinen kulkuyhteys ulos, mikä mahdollistaa huoneen muuntumisen työtilaksi tai eri ikäisten nuorten tarpeisiin vielä myöhemminkin. Nämä asunnot tulvivat valoa ja avaruutta isojen ikkunaratkaisujen, hyvin suunnitellun valaistuksen sekä tavallista korkeamman huonekorkeuden ja upeiden pohjaratkaisujen myötä. Toimivat piha, parveke sekä terassikokonaisuudet lisäävät asumismukavuutta.

Hiidenportti – asuinalue Kauniaisten rajalla!

Talot sijaitsevat erittäin rauhallisella alueella ja suojaisalla tontilla, mikä takaa rauhallisen ja turvallisen pihapiirin perheellesi elää ja asua omassa rauhassa, kuitenkin lähellä Kauniaisten palveluja sekä päiväkoteja ja kouluja. Näissä kodeissa on huomioitu optimaaliset ja toimivat käytännön kokonaisratkaisut sekä pienetkin yksityiskohdat, jotka muuntuvat perheen tarpeisiin. Vaalea ja valoisa lasiseinällinen sauna sekä makuuhuoneen tyylikäs ”walk-in closet” (vaatehuone 115 m² asunnoissa) tuo upean lisän elämiseen ja arkeen.

Asuntoihin kuuluu yksi sähköpistokkeellinen autopaikka ja lisäksi on mahdollista ostaa autotalli-, autokatos- ja jopa moottoripyörätallipaikka erikseen. Useita erittäin hyviä teknisiä ratkaisuja mm. kaukolämpö, jonka avulla on toteutettu kauttaaltaan oleva vesikiertoinen lattialämmitys (omissa, puolilämpimissä varastoissa sähköpatterit).

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen paikan päälle!

RS-kohde. Kohde on valmis. Energialuokka C2013.
Rakentaja: Rakennusliike Evälahti Oy | www.evalahti.com

Myynnissä olevat asunnot:

8 C 5 | 115 + 5 m² | 4 h, k, askh, s | Mh. 184.061 € | Vh. 592.000 €

10 B 3 | 112+5 m² | 4 h, k, askh, s, 2 x kph, wc + var | Mh. 175 703 € | Vh. 573.000 € (tarjousneuvottelut käynnissä)

Asunnot 8 A 1, 8 A 2, 8 B 3, 8 B 4, 8 C 6, 8 D 7, 8 D 8, 10 A 1, 10 A 2, 10 B 4, 10 C 5 ja 10 C 6 on myyty.

Vallitsevan tilanteen vuoksi pidämme kohteissa toistaiseksi vain yksityisesittelyitä. Näin voimme turvata sinut sekä henkilökuntamme. Ota yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva aika esittelyyn.

Kohteen myynti:
Marina Wollstén p. 044 244 8475, marina.wollsten@lahtinenlkv.fi

    LATAA ESITE:

    Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
    Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

    » tietosuojalauseke