Etusivu » Friisinniityntie 3, Friisilä

Friisinniityntie 3, Friisilä

Friisinniityntie 3, Friisilä

Kodit, jotka edustavat viimeisintä skandinaavista tyylikkyyttä upeilla pohja- ja materiaaliratkaisuilla. Tästä kaikesta muodostuu kaunis ja tyylikäs kokonaisuus: Stone Villas talot ovat Friisilän helmi.

Omalle, vehreälle ja aurinkoiselle 1190 m² tontille valmistuu 08/2020 kaksi upeaa rapattua Lammin kivitaloa. Talot rakennetaan huolellisesti ja laadukkaasti, pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Kahden kerroksen kodit tarjoavat viihtyisän ja edustavan kodin juuri sinulle, joka haluat toimivalle pohjalle suunnitellun tyylikkään asunnon hyvien yhteyksien päästä. Näissä eleganteissa kodeissa on huomioitu toimivat käytännön kokonaisratkaisut, jotka muuntuvat perheen tarpeisiin.

TYYLIKKÄÄT JA TOIMIVAT TILAT

Talot ovat asuinpinta-aloiltaan 130 m², sisältäen 3-4 makuuhuonetta sekä avaran ja ilmavan olohuone-ruokailutila-keittiö-yhdistelmän todella suurilla ikkunoilla. Nämä asunnot tulvivat valoa ja avaruutta, mm. olohuoneen korkeus on jopa noin 5,7 m. Olohuone-keittiöstä on suora kulkuyhteys etelä-länsi suuntaan sijoitetulle omalle pihalle sekä terassille, johon optiona on lasitusmahdollisuus n. 15 m² osalle. Lisämahdollisuuksia arkeen antavat terassin sekä pihakokonaisuuden lisäksi vielä yläkerran parveke.

Jokaisen asunnon yhteydessä sijaitsee kaksi sähköistettyä autopaikkaa, joista toinen on autokatospaikka. Suunnittelussa sekä toteutuksessa on huomioitu useita hyviä teknisiä ratkaisuja mm. ympäristöystävällinen maalämpö, jonka avulla on toteutettu kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys.

HARKITUT PINTAMATERIAALIT

Meille on tärkeää tarjota sinulle ja perheellesi täydellinen koti ja juuri teidän tarpeisiinne myös pintamateriaalivalintojen osalta. Suunnittelu edustaa nykypäivän perheiden asumistoiveita parhaimmillaan, siksi varustetasokin tullaan toteuttamaan jokaista yksityiskohtaa miettien mm. tyylikkäät ja modernit Noblessan keittiöt komposiittitasoilla sekä Mielen kodinkoneilla. Modernien materiaaliratkaisujen lisäksi sinulle on varattu mahdollisuus vaikuttaa valintoihin ja käyttää lisävarusteluoptioita mm. terassilasituksen ja takan osalta.

FRIISILÄ ASUINALUEENA

Etsiessäsi perheellesi kotia, asuinympäristö ja sen rauhallisuus sekä turvallisuus nousevat aina tärkeimmiksi ja merkityksellisimmiksi tekijöiksi valinnassasi. Friisilästä löydät rauhallisen, turvallisen ja lapsiystävällisen asuinalueen. Lähialueelta löytyy kaikki peruspalvelut (Iso Omena, Merituuli ja Länsikeskus), hyvät päiväkodit, leikkipuistot, peruskoulut sekä lukiot, Mattlidenin ruotsinkielinen koulukaan ei ole kaukana. Lisäksi nopeat liikenneyhteydet sekä Espoon sisällä, että koko pääkaupunkiseudun alueella.

Rakennustyöt alkavat 08/2019 ja arvioitu valmistuminen 08/2020. Arvioitu energialuokka: B2018.

Myynnissä olevat asunnot:

A | 130 m² | 5 h, k, rt,s 2 x ph, kh-tila + varasto + autokatos | Mh. 777.000 € (alustavasti varattu)
B | 130 m² | 5 h, k, rt,s 2 x ph, kh-tila + varasto + autokatos | Mh. 777.000 € (alustavasti varattu)

Kohteen myynti:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

LATAA ESITE:

Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

» tietosuojalauseke