Etusivu » As Oy Espoon Haltijatontunhelmi

As Oy Espoon Haltijatontunhelmi

Haltijatontuntie 22, 02200 Espoo

Omalle, vehreälle 1144 m² tontille valmistuu 04/2020 kolmen upean kodin rivitaloyhtiö. Jokainen koti rakennetaan huolellisesti ja laadukkaasti pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Kahden kerroksen kodit tarjoavat viihtyisän ja edustavan kodin juuri sinulle, joka haluat toimivalle pohjalle suunnitellun kompaktin asunnon hyvien yhteyksien päästä.

Kuvat ovat taiteilijan näkemys kohteesta ja saattavat poiketa valmiista kohteesta

LAADUKASTA ASUMISTA JA ARJEN TOIMIVUUTTA

Nämä kodit muuntuvat moniin erilaisiin tarpeisiin ja edustavat sekä tyylikästä, että modernia tilasuunnittelua toimivilla pohja- ja materiaaliratkaisuilla. Yhtiön päätyasunnot ovat 140 m², sisältäen 3 makuuhuonetta, ensimmäisen kerroksen askarteluhuoneen sekä kodinhoitohuoneen ja saunan. Keskimmäinen asunto on 128 m², sisältäen 3 makuuhuonetta ja ensimmäisen kerroksen olo-/makuuhuoneen sekä saunan ja kodinhoitohuoneen. Asunnoilla on oman piha-alueen lisäksi katetut terassit sekä parveke (lasitusoptio) etelään.

Jokaisella asunnolla on kaksi autopaikkaa, joista toinen on yhtiön autokatoksessa. Yhtiöön tulee lämmitysjärjestelmäksi energiataloudellinen poistoilmalämpöpumppu, joka toteutetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Tämä mahdollistaa miellyttävän sisälämpötilan sekä myös edulliset asumiskustannukset.

Kuvat ovat taiteilijan näkemys kohteesta ja saattavat poiketa valmiista kohteesta

KODIN SISÄTILAT JA PINTAMATERIAALIT

Meille on tärkeää tarjota sinulle ja perheellesi juuri teidän tarpeisiinne ja mieltymyksiänne vastaava, upea koti. Kivitalorakentamisen osaavan ja rakennusprojektin kokonaisuutena hoitavan PRC Rakennus Oy:n kanssa olemme suunnitelleet materiaalivalinnat huolella, myös laatta-, keittiö- sekä kodinkonevalintojen osalta. Muun muassa Á la Carten keittiökalusteet Mielen kodinkoneilla ovat osa huolella hiottua toimivaa kokonaisuutta.

Asuntojen sisätilojen suunnittelu edustaa nykypäivän perheiden asumistoiveita, tarpeita sekä vaatimuksia. Suunnittelussa on panostettu ennen kaikkea asuintilojen viihtyvyyteen sekä käytännöllisyyteen, unohtamatta kodin edustavuutta. Asumismukavuutta lisääviin käytännönratkaisuihin on suunnitteluvaiheessa kiinnitetty erityistä huomiota. Suuret, lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat lisävaloa sekä avaruutta yhtenäiseen olohuone-keittiötilaan tarjoten samalla kauniit, vehreät näkymät.

Kuvat ovat taiteilijan näkemys kohteesta ja saattavat poiketa valmiista kohteesta

TONTUNMÄKI ASUINALUEENA

Idyllinen Tontunmäki on asuinalueena sekoitus vanhaa ja uutta pientaloaluetta. Alueella on edelleen jäljellä muutamia yksittäisiä vanhoja rakennuksia sekä vehreitä puutarhoja, jopa 1900-luvun alkupuolelta. Tontunmäki on osa Espoon Niittykummun asuinaluetta liittyen Suur-Tapiolan piiriin.

Tapiolan urheilupuisto, jäähalli sekä Esport Center & Arena tarjoavat monia erilaisia mahdollisuuksia harrastamiseen. Lähialueella on useita päiväkoteja, peruskouluja ja lukioita (myös ruotsinkielinen kielikylpy sekä Espoo International School). Upeat, vehreät ulkoilumaastot keskellä kaupunkia tarjoavat koko perheelle ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia luonnosta yhdessä. Lyhyen matkan päästä löytyvät myös Otsolahden ja Haukilahden pienvenesatamat, jotka mahdollistavat niin perheen veneilyharrastuksen kuin merellisistä maisemista nauttimisenkin.

Tuleva RS-kohde. Arvioitu energialuokka: B2018. Arvioitu valmistuminen 04/2020. Rakentaja: PRC Rakennus Oy

Ennakkomarkkinoinnissa olevat asunnot:

A | 140 m² | 4 h, k, s, kph, wc, khh, askh, vh, parveke | Mh. 309.500 € Vh. 768.000 € VARATTU
B | 128 m² | 5 h, k, s, kph, wc, khh, vh, parveke | Mh. 271.800 € Vh. 691.000 € VARATTU
C | 140 m² | 4 h, k, s, kph, wc, khh, askh, vh, parveke | Mh. 309.500 € Vh. 768.000 € VARATTU

Talojen neliöt jakautuvat seuraavasti:

A ja C | Asuinpinta-ala: oh, k/rt, yk kph, 3 x mh, eteisaula, wc n. 97 m² + aputilat: ask.tila, khh, pesuh, sauna, vh ja var/tekninen tila n. 43 m². Sisäpinta-ala yhteensä 140 m². Edellä mainittujen neliöiden lisäksi yläkerran parveke n. 14,5 m² (lasitusmahdollisuus optiona). Lisäksi alakerran terassi n. 14,5 m² sekä yksi autokatos- ja yksi ulkopaikka.

B | Asuinpinta-ala: oh, k/rt, yk kph, vh, 4 x mh, arki oh, eteisaula, wc n. 103 m² + aputilat: khh, pesuh, sauna, puhuh, vh ja var/tekninen tila n. 25 m². Sisäpinta-ala yhteensä 128 m². Edellä mainittujen neliöiden lisäksi yläkerran parveke n. 14 m² (lasitusmahdollisuus optiona). Lisäksi alakerran terassi n. 14 m² sekä yksi autokatos- ja yksi ulkopaikka.

Kohteen myynti:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

LATAA ESITE:

Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
Haluan että minuun otetaan yhteyttäAnnan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)Kyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista kohteista sekä ajankohtaisista asuntouutisista

» tietosuojalauseke