Etusivu » Haltijatontuntie 3

Haltijatontuntie 3

HALTIJATONTUNTIE 3 | Omalle, vehreälle 1087 m² tontille valmistuu arviolta helmikuussa 2022 upea kokonaisuus, joka pitää sisällään yhden omakotitalon ja yhden paritalon kiinteistömuotoisina (hallinnanjakosopimuksella). Huolellinen panostus suunnitteluun ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät tästä kohteesta todellakin massasta erottuvan kokonaisuuden. Ekologisuus ja asumisen pienempi hiilijalanjälki on otettu huomioon mm. rakentamalla puutalot, joissa valtavat, lattiasta asti lähtevät ikkunat päästävät luonnon- ja päivänvalon koko kotiin ja vaikuttavat valaistuksen tarpeeseen. Erinomaiset pohjaratkaisut helpottavat perheen arkea ja tekevät asumisesta viihtyisää.

Haltijatontuntie 3 havainnekuva yhtiöstä

YKSI PARITALO SEKÄ OMAKOTITALO

Paritalo-asunnot A1 & A2 ovat kokonaispinta-alaltaan 125 m², sisältäen 3 makuuhuonetta, askarteluhuoneen, upean olohuone-ruokailutila-avokeittiö-yhdistelmän, alakerran aulan, tilavan kodinhoitohuoneen, tyylikkäät ja viimeistellyt pesutilat pukuhuoneineen, saunan, erillisen kylpyhuoneen ja wc:n sekä erillisen arkieteisen, jonka yhteydessä vaatehuone. Alakerrassa n. 9 m² terassi (lasitusoptio) ja yläkerrassa hulppea n. 24 m² terassi. Autokatoksen yhteydessä on n. 3,5 m² varasto. Lisäksi toiselle autolle on pihapaikka autokatoksen vieressä.

Omakotitalo B on kokonaispinta-alaltaan 128,5 m², sisältäen 3 makuuhuonetta, askarteluhuoneen, upean olohuone-ruokailutila-avokeittiö-yhdistelmän, alakerran aulan, tilavan kodinhoitohuoneen, tyylikkäät ja viimeistellyt pesutilat (ammevaraus) pukuhuoneineen, saunan, erillisen kylpyhuoneen ja wc:n, erillisen arkieteisen, jossa hyvin säilytystilaa sekä teknisen tilan. Alakerrassa n. 9 m² terassi (lasitusoptio) ja yläkerrassa hulppea n. 31 m² terassi. Autokatoksen yhteydessä on n. 3 m² varasto. Lisäksi toiselle autolle on pihapaikka autokatoksen vieressä.

Haltijatontuntie 3 havainnekuva olohuoneesta

LAADUKAS VARUSTELU

Tässä Haltijatontuntie 3 kohteessa varustetaso on suunniteltu toimivaksi ja tyylikkääksi. Tarkkaan harkitut materiaalivalinnat ovat loistavia jo sellaisinaan mutta jos niitä haluaa muuttaa tai tehdä muita muutostöitä, on se tehty helpoksi. Kalusteet tehdään kohteeseen mittatilauksena ja mm. keittiön kaapistot ovat kattoon asti ulottuvat, samoin kuin muutkin kaapistot. Tämä antaa viimeistellyn ilmeen kokonaisuudelle. Kodinkoneet ovat integroituja ja valittu laatumerkeiltä (mm. Siemens ja Savo), hanat ja suihkut ovat Hansgrohen tyylikästä mallistoa, saunassa Harvian etäohjattava-kiuas ja tyylikäs lasiseinä, sisävalaistuksessa viimeistellyt led-valot, tyylikkäät portaat, kattavat sähkö- ja LVI-sisällöt, lehtikuusesta tehdyt terassit, valmiiksi tehdyt varausoptiot mm. sähköauton lataukselle, ulkoporeammeelle, ilmalämpöpumpulle, kevyelle takalle, alakerran terassin lasitukselle ja aurinkopaneeleille. Viimeistely näkyy myös ulkona: ajotiet asfaltoidaan ja valaistaan kauniisti ja valmiiksi istutettavat Tuija-aidat ovat jo n. 160-180 cm korkeita antaen yksityisyyttä. Kun kaikki on mietitty valmiiksi, on sinun helppo keskittyä itse asumiseen!

Lämmitysmuotona on edullinen PILP +SAM40 (poistoilmalämpöpumppu). Arvioitu valmistuminen helmikuu 2022.
Arvioitu energialuokka B2018. Rakennuttaja: Mäkimänty Oy. Osoite: Haltijatontuntie 3, 02200 Espoo.

TONTUNMÄKI ASUINALUEENA

Tervetuloa luonnonläheiselle ja vehreälle pientaloalueelle Tontunmäkeen, joka on erinomainen lintukoto lapsiperheille rauhallisuuden ja loistavien yhteyksien puolesta. Hyvät koulut, useat päiväkodit ja Niittykummun sekä Tapiolan kattavat palvelut, urheilupuisto ja kulttuurielämykset ovat lähellä. Nopeat yhteydet sekä Espoon sisällä että koko pääkaupunkiseudun alueella mm. Länsimetron pysäkit sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä (Niittykumpu n. 600 m sekä Urheilupuisto n. 850 m).

Upeat, vehreät ulkoilumahdollisuudet tekevät Tontunmäen alueesta ainutlaatuisen viihtyisän ympäristön. Monet leikkipuistot, vehreät puistoalueet sekä kävelypolut antavat mahdollisuuden koko perheelle nauttia luonnosta yhdessä aivan keskellä kaupunkia. Tapiolan golfkenttä sekä Tapiolan urheilupuisto, jäähalli, jalkapallokentät sekä urheilun monitoimihallit antavat monia erilaisia mahdollisuuksia harrastamiseen. Lyhyen matkan päässä löytyy myös Tapiolan Otsolahden pienvenesatama, joka mahdollistaa perheen veneilyharrastuksen.

Lähialueella on useita suomenkielisiä, erittäin arvostettuja suomalaisia päiväkoteja, peruskouluja sekä lukioita. Ruotsinkielinen (kielikylpy) päiväkoti ja esikoulu sekä peruskoulu sijaitsevat myös lähellä (Westendissä, Tapiolassa, Olarissa sekä Haukilahdessa).

Lähialueelta löytyvät kattavat peruspalvelut. Niittykummun kauppakeskus Niitty, Tapiolan uudistuva keskusta sekä kauppakeskus Ainoa & Stockmann ovat lähellä. Tapiolan kulttuurikeskus, kirjasto, Espoon Kaupunginteatteri ja Espoon modernintaiteen museo Emma mahdollistavat osallistumisen moniin erilaisiin kulttuuritapahtumiin, konsertteihin sekä muihin tapahtumiin. Kulttuurikeskuksen yhteydessä toimii myös Espoon musiikkiopisto, EMO, joka on Espoon suurin ja vanhin taideoppilaitos.

Idyllinen Tontunmäki on asuinalueena sekoitus vanhaa ja uutta pientaloaluetta. Alueella on edelleen jäljellä muutamia yksittäisiä vanhoja rakennuksia sekä vehreitä puutarhoja, jopa 1900-luvun alkupuolelta. Tontunmäki on osa Espoon Niittykummun asuinaluetta, joka kuuluu Suur-Tapiolaan. Tervetuloa viihtymään Tontunmäkeen!

Kun etsit laadukasta ja yksilöllistä asumista, on tämä kohde tehty sinulle. Sijainti on mitä mainioin suositulla
Tontunmäen pientaloalueella. Tervetuloa tutustumaan tähän yksilölliseen ja laadukkaaseen kohteeseen!

Haltijatontuntie 3 väritetty asemapiirros

Asuntokoot ja hinnat

A1 | PT 125 + 3,5 m² | 4 h, k, rt, askh, aula, khh, s, ph, erill. wc, kph, vh + var | MYYTY
A2 | PT 125 + 3,5 m² | 4 h, k, rt, askh, aula, khh, s, ph, erill. wc, kph, vh + var | Vh. 749.000 €
B | OKT 128,5 + 3 m² | 4 h, k, rt, askh, aula, khh, s ph, erill. wc, kph, tekn.tila + var | MYYTY

Kohteen myyntiä hoitaa:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

    LATAA ESITE:

    Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
    Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

    » tietosuojalauseke