Etusivu » Itäinen rantatie 3

Itäinen rantatie 3

Nuottaniemen merelliselle ja rauhalliselle pientaloalueelle rakennetaan kaksi edustavaa, vaaleaksi rapattua Passiivi kivitaloa. Näissä moderneissa ja tyylikkäissä taloissa on lämmitysmuotona energiataloudellinen maalämpö, jonka lämpö jaetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä mukavuuden maksimoimiseksi. Tontti on yhteensä 1202 m².

TOIMIVAT TILARATKAISUT

Tilaratkaisujen suunnittelussa on huomioitu nykypäivän perheiden asumistoiveita ja tarpeita. Yläkerran n. 3 m korkea olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat avaraa ja valoisaa yhtenäistä tilaa. Suurista ikkunoista on miellyttävät näkymät vehreälle pientaloalueelle. Yläkerran hulppealle, lähes koko huoneiston levyiselle terassiparvekkeelle on kulku liukulasiovien kautta. Talot poikkeavat hieman pohjaratkaisultaan: talossa A1 huoneiston kolme makuuhuonetta sekä työhuone sijaitsevat yläkerrassa. Talossa A2 makuuhuoneita on kolme, joista yhden yhteydessä on tilava vaatehuone. Lisäksi molemmissa taloissa on yläkerrassa vielä erillinen kylpyhuone. 

itäinen rantatie 3 uudiskohde havainnekuva yläkerrasta
Havainnekuva kohteesta

Alakerrassa, heti eteisen vieressä on huone, jos toimii erinomaisesti esimerkiksi työhuoneena tai makuuhuoneena. Alakerran arkiolohuoneena toimivasta tilasta (soveltuu myös makuuhuoneeksi) on käynti liukulasiovien kautta katetulle terassi ja omalle isolle suojaisalle länsi pihalle. Kodinhoitohuone, tyylikäs Sun Saunan sauna, kylpyhuone sekä erillinen wc sijaitsevat myös alakerrassa. Kahden auton iso autotalli mistä pääsy kodinhoitohuoneen kautta suoraan sisälle sekä omalla sisäänkäynnillä oleva lämmin varasto kruunaavat kokonaisuuden.

Varustetaso on hyvä. Keittiö ja kalusteet toteutetaan Noblessan laajasta mallistosta, esim. kvartsitasoilla ja integroiduilla Siemensin kodinkoneilla. Asiakkaalla on mahdollisuus tehdä materiaalivalintoja ja vaikuttaa pohjaratkaisuun.

VIIHTYISÄ ASUINALUE

Nuottaniemi alue on lapsiperheiden suosima ja haluttu asuinalue. Erinomaiset palvelut sijaitsevat läheisyydessä ja ympäristössä on runsaasti merellisiä ulkoilureittejä ja kävelyteitä. Matinkylän päiväkoti n. 1 km ja English Kindergarten n. 220 m, Tiistilän ala-aste ja ylä-aste n. 1,2 km, ruotsinkielinen Mattliden (päiväkodista lukioon) n. 2 km, Matinkylän urheilupuisto n. 1,6 km (mm. jäähalli, jalkapallokenttä, kuntosali), Iso Omena n. 1,7 km, Nokkalan majakka n. 500 m ja Matinkylän ranta n. 600 m. Lähimmälle linja-auto pysäkille n. 230 m ja Länsimetron asemalle n. 1,7 km (Iso Omena).

Arvioitu aloitus 02/2022 ja arvioitu valmistuminen 03/2023. Alustava energialuokka: A2018.

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kohteeseen Nuottaniemeen!

MYYNNISSÄ OLEVAT ASUNNOT

A1 | OKT | 221 m² | 6 h, k, rt, et, s, ph, kh, wc, khh, aula, var, autotalli | Vh. 1.298.000 €

A1 kokonaispinta-ala on yhteensä 221 m². Oh, k, rt, 3 x mh, kh, et, 2 x työhuone, aula, wc, n. 155 m² + khh, pesuh, sauna, autotalli n. 58 m² ja varasto n. 8 m². Edellä mainittujen neliöiden lisäksi ylä- ja alakerrassa terassit n. 23 m².

A2 | OKT | 221 m² | 5 h, k, rt, et, s, ph, kh, wc, khh, vh, käyt, var, autotalli | Vh. 1.298.000 €

A2 kokonaispinta-ala on yhteensä 221 m². Oh, k, rt, 3 x mh, kh, et, vh, työhuone, käyt, wc, n. 155 m² + khh, pesuh, sauna, autotalli n. 58 m² ja varasto n. 8 m². Edellä mainittujen neliöiden lisäksi ylä- ja alakerrassa terassit n. 23 m².

Rakennushankkeeseen ryhtyvänä maksat varainsiirtoveroa 4% vain tonttiosuuden hinnasta. Urakkasopimuksen osuudesta ei makseta varainsiirtoa.

Kohteen myyntiä hoitaa:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

    LATAA ESITE:

    Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
    Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

    » tietosuojalauseke