Etusivu » Merikapteenintie 7b

Merikapteenintie 7b

Karhusaareen merelliselle ja rauhalliselle pientaloalueelle rakennetaan kaksi edustavaa, vaaleaksi rapattua Passiivi kivitaloa. Näissä moderneissa ja tyylikkäissä taloissa on lämmitysmuotona energiataloudellinen maalämpö, jonka lämpö jaetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä mukavuuden maksimoimiseksi. Tontti on yhteensä 2111 m².

Havainnekuva

TOIMIVAT TILARATKAISUT

Tilaratkaisujen suunnittelussa on huomioitu nykypäivän perheiden asumistoiveita ja tarpeita. Eteiseen tullessa avautuu upeat näkymät merelle. Yläkerran n. 2,9 m korkea olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat avaraa ja valoisaa yhtenäistä tilaa. Suurista ikkunoista on miellyttävät näkymät merelle päin. Yläkerran hulppealle, koko huoneiston levyiselle terassiparvekkeelle on kulku liukulasiovien kautta. Yläkerrasta löytyy myös makuuhuone vaatehuoneella sekä omalla kylpyhuoneella. Lisäksi yläkerrassa on vielä erillinen varasto.

Alakerrassa on erillinen aula mikä soveltuu erinomaisesti arkiolohuoneeksi, siitä on käynti liukulasiovien kautta katetulle terassi ja omalle isolle suojaisalle pihalle merelle päin. Alakerrasta löytyy kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone, vaatehuone tyylikäs Sun Saunan sauna, kylpyhuone sekä erillinen wc. Tekninen tila sijaitsee alakerrassa erillisen oven takana.

Havainnekuva

Varustetaso on hyvä. Keittiö ja kalusteet toteutetaan Noblessan laajasta mallistosta, esim. kvartsitasoilla ja integroiduilla Siemensin kodinkoneilla. Asiakkaalla on mahdollisuus tehdä materiaalivalintoja ja vaikuttaa pohjaratkaisuun.

VIIHTYISÄ ASUINALUE

Karhusaari on alueena suosittu meren läheisyyden sekä rauhallisuuden vuoksi. Lähipalvelut sijaitsevat lyhyen automatkan päässä ja ympäristössä on runsaasti merellisiä ulkoilureittejä ja kävelyteitä. Uimaranta ja Karhusaaren venesatama n. 2 km. Myös Östersundomin koirametsä löytyy lähettyviltä. Karlvikin ratsastuskoulu n. 3 km, K-market Östersundom n. 3,2 km, Helsingin keskustaan vain noin puoli tuntia (n. 20 km) ja Itäkeskuksen kattavat palvelut 15 minuutin ajomatkan päässä. Koulut: Sakarinmäen koulu, päiväkoti (suomen- ja ruotsinkielinen) ja ruotsinkielinen ala-aste n. 3,4 km ja Creative Learning playschool n. 3,2 km. Noin 700 m päässä bussipysäkki, josta linja 832K Landbo-Itäkeskus (M).

Havainnekuva

Arvioitu aloitus 04/2022 ja arvioitu valmistuminen alkukesästä 2023. Alustava energialuokka: A2018.

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kohteeseen Karhusaareen!

Asuntokoot ja hinnasto

Talo 1(A) | OKT 164 m² | 5 h, k, rt, aula, kph, s, khh, erill. wc, 2 x vh, var, tekn. tila | Vh. 1.298.000 €

Talo 2(B) | OKT 164 m² | 5 h, k, rt, aula, kph, s, khh, erill. wc, 2 x vh, var, tekn. tila | Vh. 1.298.000 €

Talojen neliöt jakautuvat seuraavasti: Kokonaispinta-ala on yhteensä 164 m². Oh, k, rt, 4 x mh, kh, et, 2 x vh, khh, aula, wc, varasto, sauna n. 161,6 m² + tekninen tila n. 2,4 m². Edellä mainittujen neliöiden lisäksi ylä- ja alakerrassa terassit n. 25,5 m². Hallinta-alue 1 (talo 1) on 850 m² ja hallinta-alue 2 (talo 2) on 855 m² sekä yhteishallinta alue yhteensä 406 m² = 2111 m².

Rakennushankkeeseen ryhtyvänä maksat varainsiirtoveroa 4% vain tonttiosuuden hinnasta. Urakkasopimuksen osuudesta ei makseta varainsiirtoa.

Roope Lahtinen p. 040 777 9377, roope.lahtinen@lahtinenlkv.fi

    LATAA ESITE:

    Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
    Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

    » tietosuojalauseke