Etusivu » Kierretie 26 B

Kierretie 26 B

Vapaalaan rakentuu kaksi 1-tasoista omakotitaloa vehreälle 1 200 m² tontille. Kohde toteutetaan kahtena kiinteistömuotoisena omakotitalona hallinnanjakosopimuksella. Nyt myynnissä talo + alue B, jonka hallitseman tontin pinta-ala on 612 m².

Tämä koti edustaa selkeää tyyliä ja hyvällä suunnittelulla on saatu toimiva pohjaratkaisu, johon on vielä ostajalla mahdollisuus vaikuttaa. Tilat muuntuvat jokaisen perheen tarpeisiin ja siinä on huomioitu toimivia käytännön ratkaisuja, kuten mm. kaksi erillistä wc:tä, kodinhoitohuone, autokatos ja makuuhuoneiden sijainnit.

Havainnekuva kohteesta Kierretie 26 B, Vantaa
Havainnekuva kohteesta Kierretie 26 B, Vantaa

Tilava eteinen toivottaa sinut tervetulleeksi sisälle taloon. Oikealla, talon toisessa päädyssä, sijaitsee kaksi makuuhuoneista. Molemmissa on kiinteät vaatekaapit. Eteisen yhteydessä on jopa kaksi erillistä wc:tä, sekä kulku kodinhoitohuoneen kautta pesutilaan sekä tyylikkääseen Sun-saunaan. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja saunassa on tyylikäs lasiseinä- ja ovi sekä Harvian pilarikiuas. Seuraavaksi saavutkin avaraan avokeittiö – ruokailutila – olohuone kokonaisuuteen, jossa sekä korkea sisäkatto, että useat ikkunat takaavat luonnonvalon pääsyn sisätiloihin. Olohuoneen perällä on vielä yksi makuuhuone, jonne kuljet kauniiden lasipariovien kautta. Makuuhuoneessa on hyvin säilytystilaa kaapistoissa. Olohuoneesta on kulku myös katetulle ja lasitetulle n. 17 m² terassille.

Asunnon suunnittelu edustaa nykypäivän perheiden asumistoiveita ja siksi varustetasokin toteutetaan jokaista yksityiskohtaa miettien. Tyylikkäät Noblessan kalusteet, intergoidut kodinkoneet, tyylikäs vastakkaisilla lauteilla oleva sauna on Sun Saunan Classic-mallistoa, Harvia Cilindro pilarikiuas, takkavaraus ym. Nyt mainittujen ja valittujen materiaaliratkaisujen lisäksi sinulle on varattu mahdollisuus vaikuttaa niihin ja käyttää lisävarusteluoptioita mm. takan, viilennyksen osalta. Myös ulkovarasto on mahdollista tehdä lämpimäksi. Autokatospaikka heti sisäänkäynnin vieressä ja toinen pihapaikka tontille tulon yhteydessä.

Vapaalan alue on arvostettu ja rauhallinen pientaloalue. Perheet todella viihtyvät täällä. Hyvät yhteydet joka puolelle niin julkisilla kuin omalla autollakin. K-Supermarket Herkkupähkinä kivenheiton päässä, Rajatorpan ja Pähkinärinteen hyvät lähipalvelut lähellä eikä kauppakeskus Myyrmanniinkaan ole pitkä matka. Myyrmäestä myös juna yhteys. Ihan vierestä lähes löytyy myös parkour-puisto kuin padel-kentätkin eikä Malminkartanon kuntoportaillekaan ole kuin n. 3 km joko autolla tai vaikka kävellen alkulämpönä ja palautteluna takaisinpäin. Kouluja ja päiväkoteja löytyy lähialueelta runsaasti.

Lämmitysmuotona poistoilmalämpöpumppu (PILP) vesikiertoisella lattialämmityksellä asunnon osalta. Arvioitu rakennustöiden aloitus 11/2022 ja valmistuminen arviolta 09/2023. Arvioitu energialuokka: B2018.

Myynnissä oleva kohde

Talo B | OKT 95 + 3 m² | 4 h, avok, rt, ph, s, khh, 2 x erill. wc + tekn. tila | Mh. 440.000 € *

Asuinpinta-ala on 95 m². Lisäksi tekninen tila 3 m², varasto 7,2 m², autokatos 16,7 m² + lasitettu terassi n. 17 m².

* Valinnainen vuokratontti: tontin voi joko vuokrata (495 €/kk) tai lunastaa omaksi kaupanteossa hintaan 85.000 €.

Kohteen myyntiä hoitaa:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

    LATAA ESITE:

    Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
    Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

    » tietosuojalauseke