Etusivu » Kivennavantie 28

Kivennavantie 28

KIVENNAVANTIE 28 | Kahden kerroksen näyttävät Arkkitehti Pet Michaelin suunnittelemat kodit kutsuvat viihtymään. Omalle, vehreälle 1547 m² tontille valmistuu arviolta 03/2023 upea kokonaisuus, joka pitää sisällään kolme kiinteistömuotoista omakotitaloa hallinnanjakosopimuksella.

Nämä valkorapatut kodit edustavat skandinaavista tyylikkyyttä upeilla pohja- ja materiaaliratkaisuilla. Talojen harmoninen kokonaisuus ja moderni ulkoasu toteutetaan laadukkaasti ja erityisellä pieteetillä, pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Kahden kerroksen kodit tarjoavat viihtyisät ja edustavat puitteet juuri sinulle, joka haluat toimivalle pohjalle suunnitellun tyylikkään kodin loistavien yhteyksien päästä. Näissä kodeissa on huomioitu toimivat käytännön ratkaisut, jotka muuntuvat jokaisen perheen tarpeisiin.

kivennavantie 28 havainnekuva yläkerrasta
Havainnekuva kohteesta
kivennavantie 28 havainnekuva yläkerrasta
Havainnekuva kohteesta

TYYLIKKÄÄT JA TOIMIVAT TILAT

Talossa on 4 makuuhuonetta, joista kaksi on alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Yläkerrassa on kahden makuuhuoneen lisäksi kylpyhuone, keittiö ja avara olohuone-ruokailutila-yhdistelmä. Tästä tilasta on kulku lasiliukuoven kautta upealle, koko asunnon levyiselle n. 30 m²:n terassiparvekkeelle, joka on mahdollista lasittaa. Askartelutila, pesutilat, pukuhuone, sauna, erillinen wc, varasto, tekninen tila sekä kodinhoitohuone on sijoitettu alakertaan. Talojen virallinen asuinpinta-ala on 114 m² + aputiloja 37 m² = 151 m². Kaikissa taloissa on 2 autopaikkaa (toinen katettu, toinen pihapaikka) sekä polkupyöräkatos.

kivennavantie 28 havainnekuva yläkerrasta
Havainnekuva kohteesta

HARKITUT PINTAMATERIAALIT

Meidän tärkein tehtävä on tarjota sinulle ja perheellesi täydellinen koti juuri teidän tarpeisiin myös pintamateriaalien osalta. Asunnon suunnittelu edustaa nykypäivän perheiden asumistoiveita parhaimmillaan ja siksi varustetasokin tullaan toteuttamaan jokaista yksityiskohtaa miettien mm. tyylikkäät Noblessan keittiöt Siemensin kodinkoneilla. Lisäksi ajattoman kauniit lasikaideportaat kotimaiselta Tähtiportaalta, upea Sun Saunan Classic-mallin sauna sekä muut harkitut yksityiskohdat tekevät kodista näyttävän kokonaisuuden. Modernien materiaaliratkaisujen lisäksi sinulle on varattu mahdollisuus vaikuttaa valintoihin ja käyttää lisävarusteluoptioita mm. parvekelasituksen, takan sekä viilennyksen osalta.

POHJOIS-TAPIOLA ASUINALUEENA

Lapsiystävällinen ja rauhallinen Pohjois-Tapiola sijaitsee lähellä hyviä palveluita, harrastuksia sekä liikenneyhteyksiä, tarjoten kuitenkin idyllisen pientaloalueen turvan. Pohjois-Tapiola kuuluu virikkeelliseen ja vehreään Suur-Tapiolaan. Loistavat koulut aina esikoulusta lukioon saakka löytyvät vain kivenheiton päästä uudesta kodistasi. Lyhyen matkan päässä myös upeat harrastusmahdollisuudet mm. Tapiolan Urheilupuisto, Esport Center & Arena sekä jäähalli. Liikenneyhteydet mm. Helsingin keskustaan ovat hyvät ja liityntäyhteydet metrolle (Tapiola) ja juna-asemalle (Leppävaara) ovat erinomaiset. Tapiolan, Laajalahden ja Sellon erinomaiset palvelut ovat myös hyvien yhteyksien päässä. Tervetuloa Pohjois-Tapiolaan!

Arvioitu energialuokka: B2018.

asemapiirros kivennavantie 28

Myynnissä olevat talot

A | OKT 151 m² | 5 h, k, rt, khh, s, pukuh/askh, kph, erill. wc, var/tekn.tila | MYYTY
B | OKT 151 m² | 5 h, k, rt, khh, s, pukuh/askh, kph, erill. wc, var/tekn.tila | Mh. 915.000 € (varattu)
C | OKT 151 m² | 5 h, k, rt, khh, s, pukuh/askh, kph, erill. wc, var/tekn.tila | MYYTY

Neliöt jakautuvat seuraavasti:
Talojen virallinen asuinpinta-ala on 114 m² + 37 m² aputiloja = 151 m². Lisäksi yläkerran terassiparveke sekä alakerran terassi à 28,5 m², 2 autopaikkaa (piha- ja autokatospaikka) sekä polkupyöräkatos.

Kohteen myyntiä hoitaa:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

    LATAA ESITE:

    Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
    Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

    » tietosuojalauseke