Etusivu » Property items » 7903939 Espoo Riippakoivunkuja 8 A2

Paritalo, Pohjois-Tapiola


Riippakoivunkuja 8 A2, 02130 Espoo

2020 101,0 m2 595 900,00 €

3 h, k, rt, et, khh, s, var, autotalli

Alustavasti varattu / * UUTUUS! * UUDISKOHDE! Kivitalokoti huippupaikalle Tapiolaan!

Omille noin 464 m2 ja 465 m2 tonteille päättyvän tien varteen rakennetaan kaksi upeaa, kiinteistömuotoista paritaloa hallinnanjakosopimuksella. Nämä neljä paritalokotia valmistuvat 08/2020. Tyylikkäät paritalot ovat arkkitehti Pet Michaelin kädenjälkeä ja talot toteutetaan pitkäaikaisen rakentajan vankalla otteella.

Kahden kerroksen kivirakenteiset talot ovat suunniteltu kompakteiksi kahden eri kokoluokan kokonaisuuksiksi, A1 & B2 ovat 110 m2 ja A2 & B1 ovat 101 m2. Asunnoilla on oman etelään/länteen avautuvan piha-alueen lisäksi katettu terassi sekä parveke. Jokaisella asunnolla on myös oma autotalli ja pihapaikka. Lämmitysjärjestelmä on edullinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Kohteen rakentaja puhuu tarkan työn sekä laadun puolesta ja siksi materiaalivalinnatkin ovat tarkoin valittuja. Lattiat ovat pääosin parkettia, pesutilat ovat täysin laatoitettuja tyylikkäillä laatoilla ja kodista löytyy kauniisti paneloitu sauna. HTH-keittiöt Siemensin kodinkoneilla miellyttävät silmää ja tekevät ruuanlaitosta astetta viihtyisämpää. Avokeittiö-olohuone-akselin kruunaa upea luonnonvalo, joka heijastuu olohuoneen isoista ikkunoista.

Asuntojen sisätilojen suunnittelussa on otettu huomioon nykypäivän perheiden asumistoiveet, tarpeet sekä vaatimukset. Asuintilojen viihtyvyys sekä käytännöllisyys ovat suunnittelun tärkeimpiä painopisteitä yhdessä kodin edustavuuden kanssa.

Lapsiystävällinen ja rauhallinen Pohjois-Tapiola on lähellä hyviä palveluita, harrastuksia sekä liikenneyhteyksiä, tarjoten kuitenkin idyllisen pientaloalueen turvan. Pohjois-Tapiola kuuluu nimenomaisesti virikkeelliseen ja vehreään Suur-Tapiolan piiriin.

Loistavat koulut aina esikoulusta lukioon löytyvät vain kivenheiton päästä uudesta kodistasi. Myös ruotsinkielistä kielikylpyopetusta varhaiskasvatuksesta peruskouluun saakka löytyy niin Westendistä, Olarista kuin Haukilahdestakin. Harrastusmahdollisuudet ja niiden monimuotoisuus eivät ole ongelma, sillä Tapiolan Urheilupuisto, Esport Center & Arena sekä jäähalli löytyvät läheltä. Lisäksi todella hyvät liikenneyhteydet mm metrolla.

Rakennustyöt alkaneet, arvioitu valmistuminen 08/2020.

Tutustu kohteeseen tarkemmin ja tilaa esite:
https://pekkalahtinenlkv.fi/riippakoivunkuja-8/

Kohteen myynti ja esittelyt:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

Sovi esittely

Kohdetta välittää

Pekka Lahtinen
  • Pekka Lahtinen
  • pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi
  • 0400 606 730

Kohteen perustiedot

Sijainti Espoo, Pohjois-Tapiola
Riippakoivunkuja 8 A2, 02130 Espoo
Kohdetyyppi Paritalo
Omistusmuoto Uudiskohde
Huoneistoselitelmä 3 h, k, rt, et, khh, s, var, autotalli
Huoneiden lukumäärä 3
Asumispinta-ala 101,0 m2
Kerros / kerroksia 1-2
Rakennusvuosi 2020

Hinta ja kustannukset

Velaton myyntihinta 595 900,00 €
Myyntihinta 595 900,00 €

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiö kuvaus Räätälöidyt HTH-kalusteet, Siemensin rosteriset kodinkoneet; jääkaappi, pakastinkaappi, astianpesukone, liesi ja erillinen uuni, mikroaaltouuni, liesituuletin. Erillisten kalustekuvien mukaan.
Kylpyhuoneen kuvaus Idon-kalusteet. Tyylikkäät laatat sekä saunan panelointi. Erillisten kalustekuvien mukaan.
Sauna Kyllä
Pintamateriaalit Olohuoneen, makuuhuoneiden ja keittiön lattia on valkolakattua tammilautaparkettia. Eteisen, wc:n, saunan, pesuhuoneen, kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen lattiat ovat laatoitettuja. Pesutilojen seinät on laatoitettuja. Asuintilojen seinät on pääosin maalattuja.

Asunnon lisätiedot

Rakennusmateriaali Kivi
Lämmitysjärjestelmä Maalämpö
Energiatodistus Kyllä
Energialuokka Energialuokka: C2018
Yleiskunto Erinomainen

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus Oma
Tontin pinta-ala 465,0 m2
Kaavoitus Asemakaava

Muut tiedot

Palvelut Pohjantorin ostoskeskus, mm. posti ja kauppa noin 700 m. Tapiolan erittäin kattavat palvelut n. 1,6 km., Koulut: Loistavat koulut aina esikoulusta lukioon löytyvät lähietäisyydeltä. Myös ruotsinkielistä kielikylpyopetusta varhaiskasvatuksesta peruskouluun saakka löytyy niin Westendistä, Olarista kuin Haukilahdestakin.
Liikenneyhteydet Loistavat. n. 500 m linja-autot, joilla muutaman minuutin matka Urheilupuiston tai Tapiolan metro asemille.
Muut tiedot TILAA KATTAVA MYYNTIESITTEEMME KOHTEESTA. Lisätiedot ja esittelyt: Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen(a)lahtinenlkv.fi

Välitysliike

Nimi Kiinteistönvälitys Pekka Lahtinen Oy
Osoite Ukonvaaja 2 A
Puhelin 0408 388 399
Sähköposti info@lahtinenlkv.fi
Täydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Haluan tilata esitteen kohteestaHaluan että minuun otetaan yhteyttäAnnan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)Kyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista kohteista sekä ajankohtaisista asuntouutisista

» tietosuojalauseke