Etusivu » Property items » 987 Espoo Kluuvintie 8 A 2

Paritalo, Mankkaa


Kluuvintie 8 A 2, 02180 Espoo

2018 132,0 m2 699 600,00 €

5-6 h, k, rt, s, khh + var

OMA ASUNTO OSANA KAUPPAHINTAA.

Näyttävä ja kaunis koti vaativaankin makuun eli siihen kaikkein tärkeimpään ja merkityksellisimpään: sinun ja perheesi elämään sekä hyvään arkeen. Rauhalliselle Mankkaan lapsiystävälliselle pientaloalueelle valmistuu maaliskuussa 2019 vehreälle omalle 3418 m2 suuruiselle tontille seitsemän pääosin vaaleaksi rapattuja 1-tasoisia koteja erittäin toimivilla pohjaratkaisuilla. Kuusi huoneistoa toteutetaan 1-tasoisina paritaloina ja yksi 2-tasoisena erillistalona.

Nämä kodit edustavat viimeisintä skandinaavista tyylikkyyttä toimivilla pohja- ja materiaaliratkaisuilla. Olohuoneen ja keittiön yhtenäinen tila sekä 2,7 m huonekorkeus isoine ikkunoineen, korostavat kodin avaruutta sekä ilmavuutta ja tuovat lisävaloa sekä tyylikkyyttä asumiseen. Olohuoneesta on suora kulkuyhteys etelä-/länsisuuntaan sijoitetulle terassille ja omalle pihalle, joka kutsuu nauttimaan aamukahvista sekä auringonlaskusta. Terassit on mahdollista lasittaa (optio).

Näissä tyylikkäissä ja toimivissa taloissa on lisäksi varastot ja kaksi sähköistettyä autopaikkaa, joista toinen on autokatospaikka sekä useita erittäin hyviä teknisiä ratkaisuja mm. energiataloudellinen maalämpö, jonka avulla on toteutettu kauttaaltaan oleva vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto. Tämä kaikki mahdollistaa miellyttävän tasaisen sisälämpötilan läpi kokovuoden sekä myös todella edulliset asumiskustannukset. Näissä kodeissa on laadukas ja kestävä peltikatto. Jokaisessa huoneistossa on myös takkavaraus. Lisäksi yhtiöön tulee kiinteistökuitu, jonka kautta mahdollista saada Elisan laajakaista sekä kaapeli-tv. Kohde on turvallinen RS-kohde.

Kattavammat tiedot löydät esitteestä, jonka voit ladata:
https://pekkalahtinenlkv.fi/as-oy-espoon-kluuvintie-8/

Lisätiedot ja esittelyt:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen(a)lahtinenlkv.fi

Kohdetta välittää

Pekka Lahtinen
  • Pekka Lahtinen
  • 0400 606 730

Asunnon perustiedot

Sijainti Espoo, Mankkaa
Kluuvintie 8 A 2, 02180 Espoo
Kohdetyyppi Paritalo
Omistusmuoto Uudiskohde
Huoneistoselitelmä 5-6 h, k, rt, s, khh + var
Huoneiden lukumäärä 6
Asumispinta-ala 132,0 m2
Kokonaispinta-ala 138,0 m2
Rakennusvuosi 2018

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta 699 600,00 €
Myyntihinta 356 400,00 €
Hoitovastike 237,60 € / kk
Muut maksut Mm. Asuntojen lämmitys kuuluu hoitovastikkeeseen. Vesi kulutuksen mukaan.

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiö kuvaus Kotimaiset Topi Kaluste Oy:n kalusteet. Rosteriset Siemens-kodinkoneet: jää-/ viileäkaappi, tornipakastinkaappi, astianpesukone, induktio liesitaso, erillisuuni, mikro, liesituuletin. Erillisten kalustekuvien mukaan.
Kylpyhuoneen kuvaus Kotimaiset Topi Kaluste Oy:n kalusteet. Alakerrassa pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone ja erillinen wc kalusteineen. Yläkerrassa pesuhuone / wc. Erillisten kalustekuvien mukaan.
Wc lukumäärä 1
Sauna kuvaus Tervaleppälauteet, sähkökiuas.
Sauna Kyllä
Pintamateriaalit Olohuoneen, makuuhuoneiden ja keittiön lattia on valkolakattua tammilautaparkettia. Eteisen, wc:n, saunan, pesuhuoneen, kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen lattia ovat laatoitettuja. Pesutilojen seinät on laatoitettuja. Asuintilojen seinät on pääosin maalattuja.

Asunnon lisätiedot

Ikkunoiden suunta Pääosin itä, etelä ja länsi
Rakennusmateriaali Puurunko, rappaus
Lämmitysjärjestelmä Maalämpö,vesikiertoinen lattialämmitys, kon.ilmavaihto, LTO
Pysäköinti Jokaisella huoneistolla 2 autopaikkaa, joista toinen katospaikka.
Energiatodistus Kyllä
Energialuokka Energialuokka: C2013
Yleiskunto Erinomainen

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Kluuvintie 8
Taloyhtiön tontin omistus Oma
Taloyhtiön tontin pinta-ala 3 418,0 m2
Katto Pulpettikatto/konesaumattu pelti

Muut tiedot

Palvelut Mankkaan ostoskeskus n. 1 km, Tapiolan keskus n. 3,5 km, Tapiolan urheilupuisto n. 2,1 km, Tapiola golf n. 2,8 km., Koulut: Mankkaanpuron sekä Mankkaan koulu n. 1,1 km, Seilinmäen päiväkoti n. 350 m, Pohjois-Tapiolan koulut n. 3 km.
Liikenneyhteydet Mankkaan ostoskeskus n. 1 km, Tapiolan keskus n. 3,5 km, Tapiolan urheilupuisto n. 2,1 km, Tapiola golf n. 2,8 km.

Välitysliike

Nimi Kiinteistönvälitys Pekka Lahtinen Oy
Osoite Ukonvaaja 2 A
Puhelin 0408 388 399
Täydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Haluan tilata esitteen kohteestaHaluan että minuun otetaan yhteyttäAnnan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)Kyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista kohteista sekä ajankohtaisista asuntouutisista

» tietosuojalauseke