Etusivu » Property items » 990 Espoo Kluuvintie 8 C 5

Erillistalo, Mankkaa


Kluuvintie 8 C 5, 02180 Espoo

2018 133,0 m2 699 580,00 €

5 h, k, rt, s, khh, var

Tervetuloa rauhalliselle Mankkaan pientaloalueelle!

Keväällä 2019 vehreälle omalle 3418 m2 suuruiselle tontille on valmistunut seitsemän pääosin vaaleaksi rapattua kotia erittäin toimivilla pohjaratkaisuilla. Vielä on tämä 133 m2, 2-tasoinen erillistalo vailla omistajaa. Tästä näyttävä ja kaunis koti vaativaankin makuun. Ja mikä parasta, muuton voi tehdä vaikka samantien.

Koti on suunniteltu lapsiperheiden toiveita silmällä pitäen; skandinaavista tyylikkyyttä toimivilla pohja- ja materiaaliratkaisuilla. Olohuoneen ja keittiön yhtenäinen tila sekä 2,7 m huonekorkeus isoine ikkunoineen korostavat kodin avaraa ilmettä ja tuovat lisävaloa sekä tyylikkyyttä asumiseen. Olohuoneesta suora kulkuyhteys etelä-/länsisuuntaan sijoitetulle terassille ja omalle pihalle. Kauttaaltaan tuija-pensain aidattu iso takapiha on ehdoton plussa lapsiperheellisille, puhumattakaan eläintalouksista. Kodinhoitohuoneeseen on kulku takapihalta, mikä helpottaa arjen sujuvuutta. Terassi on myös mahdollista lasittaa (optio).

Kahden kerroksen koti on tehty kompaktiksi, harmoniseksi kokonaisuudeksi. Tilat on mietitty tarkoin, minimoiden hukkaneliöt ja maksimoiden käytännönläheisyys. Ensimmäinen kerros on suunniteltu perheen yhteisille tiloille kuten keittiölle, olohuoneelle sekä saunalliselle kylpyhuoneelle. Myös erillinen wc sekä varasto, josta erillinen sisäänkäynti, on tässä kerroksessa. Materiaalivalinnat ovat maanläheisiä ja erilaisilla laatta- sekä tehostevalinnoilla lopputuloksesta on saatu huoliteltu ja yhtenäinen. Tyylikkäät, lasikaitein viimeistellyt portaat johdattavat sinut yläkertaan. Tämä kerros on pyhitetty asunnon neljälle hyvänkokoiselle makuuhuoneelle ja erilliselle wc. Yhden makuuhuoneen ehdoton valttikortti on täysin lasitettu parveke omalle takapihalle päin. Korkea ikkuna porrasvälikössä päästää luonnonvalon sisään ja yhdessä ikkunoiden sekä vaaleiden pintojen kanssa kerros on hyvin valoisa.

Asuntoon kuuluu lisäksi ulkovarasto sekä kaksi sähköistettyä autopaikkaa, joista toinen on autokatospaikka. Asunto Oy Espoon Kluuvintie 8:ssa on useita erittäin hyviä teknisiä ratkaisuja mm. energiataloudellinen maalämpö, jonka avulla on toteutettu kauttaaltaan oleva vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto. Tämä kaikki mahdollistaa miellyttävän tasaisen sisälämpötilan läpi vuoden sekä myös edulliset asumiskustannukset. Näissä kodeissa on laadukas ja kestävä peltikatto. Huoneistossa on myös takkavaraus. Lisäksi yhtiössä on kiinteistökuitu, jonka kautta on mahdollista saada Elisan laajakaista sekä kaapeli-tv. Turvallinen RS-kohde.

Kattavammat tiedot löydät esitteestä, jonka voit ladata:
https://pekkalahtinenlkv.fi/as-oy-espoon-kluuvintie-8/

Lisätiedot ja esittelyt:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen(a)lahtinenlkv.fi

Sovi esittely

Kohdetta välittää

Pekka Lahtinen
  • Pekka Lahtinen
  • pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi
  • 0400 606 730

Kohteen perustiedot

Sijainti Espoo, Mankkaa
Kluuvintie 8 C 5, 02180 Espoo
Kohdetyyppi Erillistalo
Omistusmuoto Uudiskohde
Huoneistoselitelmä 5 h, k, rt, s, khh, var
Huoneiden lukumäärä 5
Asumispinta-ala 133,0 m2
Kokonaispinta-ala 133,0 m2
Kerros / kerroksia 1-2
Rakennusvuosi 2018

Hinta ja kustannukset

Velaton myyntihinta 699 580,00 €
Myyntihinta 353 780,00 €
Hoitovastike 239,40 € / kk
Muut maksut Mm. Asuntojen lämmitys kuuluu hoitovastikkeeseen. Vesi kulutuksen mukaan.

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiö kuvaus Kotimaiset Topi Kaluste Oy:n kalusteet. Rosteriset Siemens-kodinkoneet: jää-/ viileäkaappi, tornipakastinkaappi, astianpesukone, induktio liesitaso, erillisuuni, mikro, liesituuletin. Erillisten kalustekuvien mukaan.
Kylpyhuoneen kuvaus Kotimaiset Topi Kaluste Oy:n kalusteet. Alakerrassa pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone ja erillinen wc kalusteineen. Yläkerrassa pesuhuone / wc. Erillisten kalustekuvien mukaan.
Sauna kuvaus Tervaleppälauteet, sähkökiuas.
Sauna Kyllä
Pintamateriaalit Olohuoneen, makuuhuoneiden ja keittiön lattia on valkolakattua tammilautaparkettia. Eteisen, wc:n, saunan, pesuhuoneen, kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen lattia ovat laatoitettuja. Pesutilojen seinät on laatoitettuja. Asuintilojen seinät on pääosin maalattuja.

Asunnon lisätiedot

Ikkunoiden suunta Pääosin itä, etelä ja länsi
Rakennusmateriaali Puurunko, rappaus
Lämmitysjärjestelmä Maalämpö,vesikiertoinen lattialämmitys, kon.ilmavaihto, LTO
Pysäköinti Jokaisella huoneistolla 2 autopaikkaa, joista toinen katospaikka.
Energiatodistus Kyllä
Energialuokka Energialuokka: C2013
Yleiskunto Erinomainen

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Kluuvintie 8
Taloyhtiön tontin omistus Oma
Taloyhtiön tontin pinta-ala 3 418,0 m2
Taloyhtiön kattotyyppi Pulpettikatto/konesaumattu pelti

Muut tiedot

Palvelut Mankkaan ostoskeskus n. 1 km, Tapiolan keskus n. 3,5 km, Tapiolan urheilupuisto n. 2,1 km, Tapiola golf n. 2,8 km., Koulut: Mankkaanpuron sekä Mankkaan koulu n. 1,1 km, Seilinmäen päiväkoti n. 350 m, Pohjois-Tapiolan koulut n. 3 km.
Liikenneyhteydet Lähin bussipysäkki n. 300 m (Tapiolan, Urheilupuiston metroasemalle, Leppävaaraan, Kivenlahteen).

Välitysliike

Nimi Kiinteistönvälitys Pekka Lahtinen Oy
Osoite Ukonvaaja 2 A
Puhelin 0408 388 399
Sähköposti info@lahtinenlkv.fi
Täydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Haluan tilata esitteen kohteestaHaluan että minuun otetaan yhteyttäAnnan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)Kyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista kohteista sekä ajankohtaisista asuntouutisista

» tietosuojalauseke