Etusivu » Asunto Oy Espoon Koivukepinkoto

Asunto Oy Espoon Koivukepinkoto

Päättyvän tien varteen rakennetaan kolme upeaa, rapattua kivitaloa. Talot rakennetaan PRC Rakennus Oy:n varmalla otteella kahdelle yhtiön omistamalle (yht. 1080 m²) tontille. Arvioitu valmistuminen 04/2021.

Kahden kerroksen kivirakenteiset talot mahdollistavat tyylikkään ja viihtyisän kodin juuri sinun perheellesi. Toimivalle pohjalle suunnitellut kompaktit talot ovat 129,5/130 m² kokonaisuuksia, A1 on erillistalo ja B1 & B2 autokatoksella kytketty erillistalo. Asunnoilla on oman piha-alueen lisäksi katettu terassi sekä parveke etelään. Lämmitysjärjestelmänä on edullinen vesi-ilmalämpöpumppu (VILP) vesikiertoisella lattialämmityksellä.

A1 – erillistalon virallinen asuinpinta-ala on 104,5 m² + 25 m² aputiloja = 129,5 m². Talossa on 4 makuuhuonetta, joista kaksi on alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Toisesta alakerran makuuhuoneesta käynti takapihan terassille. Pesutilat, pukutila, erillinen wc, varasto sekä kodinhoitohuone on myös sijoitettu alakertaan. Yläkerrassa on makuuhuoneiden lisäksi erillinen wc, keittiö ja olohuone-ruokailutila-yhdistelmä, josta kulku upealle n. 34 m²:n terassiparvekkeelle. Erillistalolle kuuluu myös n. 34 m² kahden auton katos.

B1 & B2 – kytketyt erillistalot ovat viralliselta asuinpinta-alaltaan 90,5 m² + 39,5 m² aputiloja = 130 m². Taloissa on 3 makuuhuonetta ja askarteluhuone. Alakertaan on sijoitettu yksi makuuhuone ja askarteluhuone sekä pesutilat, pukutila, kodinhoitohuone, erillinen wc ja varasto. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, keittiö, ruokailutila-olohuone-yhdistelmä, josta kulku upealle n. 18 m²:n terassiparvekkeelle. Kytkettyihin erillistaloihin kuuluu myös n. 18 m² autokatospaikka sekä pihapaikka.

KODIN SISÄTILAT JA PINTAMATERIAALIT

Meille on tärkeintä tarjota perheellenne juuri teidän tarpeitanne ja mieltymyksiänne vastaava koti. Kivitalorakentamisesta tuttu rakentajamme puhuu tarkan työn sekä laadun puolesta ja siksi materiaalivalinnatkin ovat tarkoin valittuja. Lattiat ovat pääosin parkettia, pesutilat ovat täysin laatoitettuja ja kodista löytyy kauniisti paneloitu sauna. A La Carte-keittiöt Siemensin kodinkoneilla ja kivitasoilla miellyttävät silmää ja tarjoavat tyylikkäät puitteet juuri sinun keittiöllesi.

Avokeittiö-olohuone-akselin kruunaa upea luonnonvalo, joka heijastuu olohuoneen isoista ikkunoista. Myös yläkerran terassiparveke luo lisätilan tuntua ja tekee kokonaisuudesta entistä paremman. Asuntojen sisätilojen suunnittelussa on otettu huomioon nykypäivän perheiden asumistoiveet, tarpeet sekä vaatimukset. Asuintilojen viihtyvyys sekä käytännöllisyys ovat suunnittelun tärkeimpiä painopisteitä yhdessä kodin edustavuuden kanssa.

RS-kohde. Energialuokka B2018.

POHJOIS-TAPIOLA ASUINALUEENA

Lapsiystävällinen ja rauhallinen Pohjois-Tapiola sijaitsee lähellä hyviä palveluita, harrastuksia sekä liikenneyhteyksiä, tarjoten kuitenkin idyllisen pientaloalueen turvan. Pohjois-Tapiola kuuluu virikkeelliseen ja vehreään Suur-Tapiolaan. Loistavat koulut aina esikoulusta lukioon saakka löytyvät vain kivenheiton päästä uudesta kodistasi. Lyhyen matkan päässä myös upeat harrastusmahdollisuudet mm. Tapiolan Urheilupuisto, Esport Center & Arena sekä jäähalli. Liikenneyhteydet mm. Helsingin keskustaan ovat hyvät, jopa kaksi metropysäkkiä muutaman kilometrin säteellä. Bussiyhteydetkin ovat alueella erittäin kattavat. Tervetuloa Pohjois-Tapiolaan!

Myynnissä olevat asunnot:

3 A 1 | 129,5 m² | 5 h, k, rt, s, pukutila, ph, kph, wc, khh, var | MYYTY

3 B 1 | 130 m² | 4 h, k, rt, s, ph, askh, kph, wc, khh/pukuh, var | Mh. 318.000 € Vh. 815.000 €

3 B 2 | 130 m² | 4 h, k, rt, s, ph, askh, kph, wc, khh/pukuh, var | MYYTY

Kohteen myynti:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

    LATAA ESITE:

    Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
    Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

    » tietosuojalauseke