Etusivu » Koronaviruksen vaikutukset palveluumme

Pekka Lahtinen LKV toiminta koronaviruksen aikana

Toimintamme jatkuu huomioiden SKVL:n ja viranomaisten määräykset ja ohjeistukset asuntokaupassa ja asunnonvuokrauksessa. Toimillamme turvaamme asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin.

Työskentelemme tällä hetkellä mahdollisuuksien mukaan etänä ja toimistolla olemme paikalla sovittaessa. Huolehdimme käsihygieniasta ja vältämme lähikontakteja parhaalla mahdollisella tavalla. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse ja sähköpostitse. Neuvottelut voimme hoitaa myös videoneuvotteluina.

Asuntoesittelyt

Yleisiä asuntoesittelyitä ei toistaiseksi järjestetä ja asuntojen esittelyt järjestetään vain yksityisesittelyinä. Yksityisesittelyn voit sopia kanssamme puhelimitse, sähköpostitse tai muita sähköisiä kanavia käyttäen. Kohteisiin voit vaivattomasti tutustua verkkosivuillamme ja muissa ilmoituskanavissa.

Yksityisesittelyissä emme kättele ja vältämme tarpeetonta lähikontaktia. Näytöillä kiinnitämme huomiota hyvään käsihygieniaan ja siihen, että mihinkään ei kosketa tarpeettomasti. Pyrimme varautumaan kertakäyttökäsineillä esittelyihin, mutta varmuudeksi toivomme teidän ottavan puhtaat käsineet mukaanne.

Yksityisesittelyihin et voi tulla, jos sinulla on flunssaoireita, epäilet saaneesi virustartunnan tai olet karanteenin alainen. Riskiryhmien tulee käyttää tarkkaa harkintaa kaikessa kanssakäymisessä.

Myyntitoimeksianto

Kodin myyminen on iso ja tärkeä päätös ja me haluamme tehdä siitä mahdollisimman helppoa, luotettavaa ja turvallista. Palvelumme räätälöidään juuri teidän toiveidenne mukaan. Välittäjämme suorittaa myytävässä kohteessa lakisääteisen katselmuksen, jossa toimeksiantajan ei niin halutessaan tarvitse olla paikalla. Yhteydenpito voidaan hoitaa esim. puhelimitse tai sähköpostitse ja myyntitoimeksiannon teossa voimme käyttää sähköisiä työkaluja, joiden avulla sopimukset voidaan täyttää ja allekirjoittaa etänä.

Ostotarjouksen tekeminen

Ostotarjous on mahdollista tehdä sähköisesti, mutta ostajan tulee tutustua kohteeseen paikan päällä ennen tarjouksen tekoa. Ostotarjouksen tekemistapa sovitaan kohdetta hoitavan henkilömme kanssa. Mikäli haluat tehdä ostotarjouksen, ota meihin yhteyttä.

Asuntokaupat

Asuntokaupat voidaan tehdä pääosin sähköisiä järjestelmiä käyttäen. Mikäli asuntokauppa tehdään paikan päällä pankissa, voimme käyttää valtakirjoja pitääksemme henkilöiden määrän mahdollisimman pienenä.

Kaupantekotilaisuuteen ei saa tulla, jos sinulla on flunssaoireita, epäilet saaneesi virustartunnan tai olet karanteenin alainen. Riskiryhmien tulee käyttää tarkkaa harkintaa kaikessa kanssakäymisessä.

Kaikissa tapauksissa pyrimme huolehtimaan asiakkaittemme turvallisuudesta parhain mahdollisin tavoin.

 

Hyviä ja turvallisia asuntokauppoja suurella sydämellä ♥

 

Pekka Lahtinen
toimitusjohtaja

 

“Suomen Kiinteistönvälittäjät haluaa rauhoittaa asuntokaupan osapuolia välttämään äkillisiä päätöksiä ja suuria pelkoja markkinan mullistumisesta. Asuntokauppa käy poikkeusoloissakin turvallisesti. Asuntomarkkinoilla tulee luonnollisesti näkymään rauhoittumista ja kauppojen määrän väliaikaista vähenemistä. Asunnonvaihtotarve on kuitenkin suurimmilta osiltaan ihmisen elämän kiertokulkuun perustuva toimi. Kaikessa asunnonvaihtoon liittyvässä ole yhteydessä paikalliseen SKVL jäsentoimistoon ja tue paikallista yrittäjää." Jussi Mannerberg, SKVL Toimitusjohtaja 23.3.2020

Lisätietoa:

skvl.fi/koronavirus