Etusivu » As Oy Helsingin Kuusiniementie 11

As Oy Helsingin Kuusiniementie 11

KUUSINIEMENTIE 11 | Idylliselle Kuusisaaren alueelle on valmistunut upea kahden erillistalon yhtiö. Kahden kerroksen kodit ovat Aaro Virkkusen suunnittelemat kauniit valkorapatut kivitalot. Kodit ovat vertaansa vailla sekä suunnittelun, että toteutuksenkin osalta. Ne pitävät sisällään toimivat pohjat, erinomaiset materiaaliratkaisut sekä tehokkaat tilat. Tekniset toteutukset ovat huippulaadukkaita ja näin ollen tuovat kokonaisuuteen ripauksen ekstraa, mm. energiatehokas maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, viilennystoiminto (oh), sähkömekanismein toimivat ovet sekä hälytysjärjestelmät. Kaikki kodin materiaali- ja värivalinnat sointuvat yhteen ja ovat osa suurempaa, toimivaa kokonaisuutta.

Yhtiön yksityisyydestä huolehtii koko tonttia ympäröivä aita sekä kamerallinen, etäohjattava sähköportti. Sen takana kaksi 272 m² taloa huokuu skandinaavista arkkitehtuuria pienellä twistillä. Vaaleat kivitalot mustan ja tammen sävyisin yksityiskohdin ovat todella näyttäviä kokonaisuuksia. Talojen takapihoja reunustavat komposiittiterassit ovat tyylikkäitä & helppohoitoisia ja jo valmiiksi asennetut lämpölamput antavat talvea kohden lisäaikaa terassilla oleskeluun.

kuusiniementie 11 julkisivukuva

TYYLIÄ JA LAATUA

Sisätilojen materiaalivalinnat ovat laadukkaita ja yhdessä ne muodostavat täydellisen pohjan uuden kodin luomiselle. Romanoffin kokolattiamatot tuntuvat kuin kävelisit pilvien päällä, 1-sauvainen leveä parketti luo näyttävyyttä, lukuisat Schücon korkealaatuiset ikkunat tekevät kodista todella valoisan ja italialaisen Antoniolupin kaunista kädenjälkeä voit ihailla kodin kylpyhuoneissa ja wc:ssä. Neljä makuuhuonetta mahdollistavat tilat suuremmallekin lapsiperheelle ja tarjoavat riittävästi kiinteää ja näyttävää, seiniin upotettua kaappitilaa.

Kaksi makuuhuonetta on sijoitettu sisääntulokerrokseen yhdessä kylpyhuoneen ja takkahuoneen kanssa. Myös kodinhoitohuone, josta kulku saunalliseen pesuhuoneeseen, on samassa kerroksessa. Arkiolohuoneen lasiliukuovesta pääset omalle n. 56 m² terassille, joka suurien ikkunoiden tavoin kehystää kerrosta.

kuusiniementie 11 valokuva olohuoneesta ruokailutilaan
kuusiniementie 11 valokuva saunaosastolta

Yläkerran master bedroom on upea; makuuhuoneen yhteydessä on suuri walk-in closet, josta kulku myös omaan kylpyhuoneeseen. Huurrettu liukuovi tarjoaa kaivatun yksityisyyden vaate- ja kylpyhuoneen välille ja tilan kauniit laatat antavat sille vielä viimeistellyn ilmeen. Makuuhuoneen ja siitä jatkuvan walk-in closetin kokolattiamatto pehmentää huoneen ilmettä ja sopii täydellisesti yhteen tummien Poliformin kaapistojen kanssa.

kuusiniementie 11 valokuva makuuhuone

Tumma Binovan keittiö Gaggenaun laadukkailla kodinkoneilla on selkeä- ja terävälinjainen. Keittiötasot yhdessä kaapistojen pintojen kanssa luovat tilaan näyttävyyttä. Master bedroomin lisäksi kerroksessa on myös toinen makuuhuone, erillinen wc ja varasto sekä olohuone-ruokailutila-akseli. Sisääntulokerroksen tavoin suuret ikkunat kehystävät tilaa ja lasiliukuovesta on pääsy lähes koko kerrosta reunustavalle n. 87 m² terassiparvekkeelle. Autotalliin kulku sisä-, että ulkokautta. Tekniseen tilaan ja lämpimään varastoon kulku ulkokautta.

kuusiniementie 11 valokuva ruokailutilasta keittiöön
kuusiniementie 11 valokuva keittiöstä

Asunto Oy Helsingin Kuusiniementie 11 pihasuunnittelussa on otettu huomioon Suomen luonto ja lopputulos on mahtava. Loppukesästä/syksyllä saat marjat aamupuuroon suoraan omalta takapihaltasi. Istutetut pensaat antavat keväisin ja kesäisin kauniin vehreyden pihallesi ja ruskan tullen upean väriloiston.

kuusiniementie 11 valokuva sisääntulo

Asunnot:

A | 272 + 43 m² | 5 h, k, ruokasali, arkiolohuone, saunaosasto, khh, 2 x kph, erill. wc, vh, autotalli + autokatos

B | 272 + 43 m² | 5 h, k, ruokasali, arkiolohuone, saunaosasto, khh, 2 x kph, erill. wc, vh, autotalli + autokatos

Pinta-alat jakautuvat seuraavasti:
asuintilat: 5 h, k, ruokasali, arkiolohuone, 2 x kph, erill. wc, vh 217 m² + aputilat: khh, saunaosasto 36 m² + autotalli 19 m² = 272 m² + autokatos 43 m²

Lisätietoja:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

    LATAA ESITE:

    Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
    Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

    » tietosuojalauseke