Etusivu » As Oy Helsingin Kuusiniementie 9

As Oy Helsingin Kuusiniementie 9

KUUSINIEMENTIE 9 | Todella kauniilla 3 095 m² tontilla A-luokan energiatehokkuuteen yltävä omakotitalo on uniikki yli 700 m² kokonaisuus esteettömällä merinäköalalla ja omalla rannalla kruunattuna. Vertaansa vailla olevat puitteet mahdollistavat tilojen soveltuvan niin kodiksi, edustustilaksi tai esimerkiksi suurlähetystöksi – ratkaisuja ja käyttötapoja on monia. Osa kokonaisuutta on erillisissä rakennuksissa oleva kolmen auton lämmitetty n. 68 m²autotalli sekä oma n. 30 m² yksiö.

Kulku talolle käy kahden uuden & upean erillistalon ohitse. Kamerallisen portin takana ovat valkorapatut rakennukset; autotalli, yksiö sekä isoin ikkunoin kruunattu päärakennus. Suurimmaksi osaksi kivetetty piha on tyylikäs ja ennen kaikkea helppohoitoinen. Pensasaitoja on istutettu tontin vierustalle ja osa suomalaista luontoa löytyy pihalta mustikan- ja puolukanvarpujen muodossa. Muutama suuri mänty rannan puoleisella pihalla saa myös osansa upeiden upotettujen pihavalojen säihkeestä. Rannalta löytyy kalliota, hiekkaa sekä iso laituri, jossa on tilaa useammallekin veneelle.

Kaiken keskipisteenä on kuitenkin kaksikerroksinen, erittäin hyvin ja huolellisesti rakennettu kivitalo. Heti sisään astuessasi huomaat juurikin ne pienet yksityiskohdat, jotka tekevät tästä kohteesta niin erityisen. Korkea, kaareva katto luo tilaan avaruutta. Pyöröportaat lasikaiteella yhdessä kattoikkunan kanssa on tarkkaan mietitty detalji. Edessäsi avautuva merinäkymä on täysin esteetön & upea. Koko tila on todella näyttävä ja avoin.

Eteisaulan vieressä on tila, jossa on koko seinän leveydeltä kaappitilaa sekä erillinen wc. Myös kaksi makuuhuonetta löytyy sisääntulokerroksesta. Toinen on kruunattu Romanoffin upealla kokolattiamatolla, erillisellä ”walk-in closetilla” sekä tyylikkäällä kylpyhuoneella. Molemmat huoneet ovat tilavia ja isoin ikkunoin kruunattuja. Toisella puolella taloa, katseilta suojassa, on kodinhoitohuone ja keittiö. Myös hissi löytyy aivan sisääntulon vierestä.

Binovan keittiö on tumma ja selkeälinjainen, tyylikkäät pinnat yhdistettynä Gaggenaun kodinkoneisiin huokuvat laatua. Laskutilaa löytyy ja pintana on kestävä kivi. Näyttävyyttä ei tästä keittiöstä puutu. Integroitu viinikaappi on vain yksi monista erinomaisista lisäyksistä. Keittiöstä avautuu ruokailutila, josta vuorostaan koko yläkerran aula ja olohuone. Suuret, lähes lattiasta kattoon ulottuvat, Schücon korkealaatuiset ikkunat koristavat koko taloa ja mahdollistavat upean, esteettömän merinäköalan.

Alakertaan on kaksi kulkutapaa; joko tukevia pyöröportaita pitkin tai hissillä. Kerroksesta löydät suuren arkiolohuoneen, baarikeittiö, makuuhuoneita, monikäyttöisen askartelutilan sekä viimeisen päälle suunnitellun spaosaston. Kauniisti paneloitu sauna valkoisella kiukaalla ja lauteisiin upotetulla vesiastialla, turkkilainen ”hamam”-sauna sekä kaksi sadesuihkua ja tietenkin oma uima-allas. Kerroksessa on myös kolme makuuhuonetta, joista kahden yhteydessä on oma kylpyhuone. Askarteluhuone sopii moneen käyttöön, esimerkiksi oma kuntosali on mahdollista toteuttaa. Lisäksi erillinen n. 89 m² lämmin monikäyttötila on mahdollista tehdä juuri omiin tarpeisiin soveltuvaksi.

Molempia kerroksia ympäröi näyttävät, mutta helppohoitoiset komposiittiterassit. Lasikaiteet tekevät terassista yhtenäisen kokonaisuuden, jolloin näkymät säilyvät eheinä. Molemmissa kerroksissa on upeat lasiliukuovet, joista kulku terassille. Kaikkien upeiden tilojen lisäksi katolle on toteutettu n. 52 m² kattoterassi mahtavilla näkymillä. Terassille kulku omalla hissillä.

Lisätietoja:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi tai
Roope Lahtinen p. 040 7777 9377, roope.lahtinen@lahtinenlkv.fi

    Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä    » tietosuojalauseke