Etusivu » Lehti 4

Lehti 4

LEHTI 4 | Kahden omakotitalon uudiskohde Espoon Pohjois-Tapiolaan! Kahden kerroksen upeat Arkkitehti Pet Michaelin suunnittelemat kodit kutsuvat viihtymään. Omalle, vehreälle 848 m² tontille valmistuu arviolta 05/2022 upea kokonaisuus, joka pitää sisällään kaksi kiinteistömuotoista omakotitaloa hallinnanjakosopimuksella.

Nämä valkorapatut kodit edustavat skandinaavista tyylikkyyttä upeilla pohja- ja materiaaliratkaisuilla. Talojen harmoninen kokonaisuus ja moderni ulkoasu toteutetaan laadukkaasti ja erityisellä pieteetillä, pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Kahden kerroksen kodit tarjoavat viihtyisät ja edustavat puitteet juuri sinulle, joka haluat toimivalle pohjalle suunnitellun tyylikkään kodin loistavien yhteyksien päästä. Näissä kodeissa on huomioitu toimivat käytännön ratkaisut, jotka muuntuvat jokaisen perheen tarpeisiin.

havainnekuva uudiskohde lehti 4

TYYLIKKÄÄT JA TOIMIVAT TILAT

Talossa on 4 makuuhuonetta, joista kaksi on alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Askartelutila, pesutilat, pukuhuone, sauna, erillinen wc, varasto, tekninen tila sekä kodinhoitohuone on myös sijoitettu alakertaan. Yläkerrassa on makuuhuoneiden lisäksi kylpyhuone, keittiö ja olohuone-ruokailutila-yhdistelmä, josta liukuovella kulku upealle n. 45 m²:n terassiparvekkeelle (n. 33 m² mahdollista lasittaa). Talojen virallinen asuinpinta-ala on 110 m² + 41 m² aputiloja = 151 m². Molemmissa taloissa on 2 autopaikkaa (toinen katettu, toinen pihapaikka) sekä polkupyöräkatos.

HARKITUT PINTAMATERIAALIT

Meidän tärkein tehtävä on tarjota sinulle ja perheellesi täydellinen koti juuri teidän tarpeisiin myös pintamateriaalien osalta. Asunnon suunnittelu edustaa nykypäivän perheiden asumistoiveita parhaimmillaan ja siksi varustetasokin tullaan toteuttamaan jokaista yksityiskohtaa miettien mm. tyylikkäät Noblessan keittiöt kivitasoilla sekä Siemensin kodinkoneilla. Lisäksi kauniit laattavalinnat, 1-sauvainen parketti, upea Sun Saunan Classic malli, Gradon tyylikkäät portaat sekä muut harkitut yksityiskohdat tekevät kodista upean kokonaisuuden. Modernien materiaaliratkaisujen lisäksi sinulle on varattu mahdollisuus vaikuttaa valintoihin ja käyttää lisävarusteluoptioita mm. parvekelasituksen, takan sekä viilennyksen osalta.

havainnekuva uudiskohde lehti 4

POHJOIS-TAPIOLA ASUINALUEENA

Lapsiystävällinen ja rauhallinen Pohjois-Tapiola sijaitsee lähellä hyviä palveluita, harrastuksia sekä liikenneyhteyksiä, tarjoten kuitenkin idyllisen pientaloalueen turvan. Pohjois-Tapiola kuuluu virikkeelliseen ja vehreään Suur-Tapiolaan. Loistavat koulut aina esikoulusta lukioon saakka löytyvät vain kivenheiton päästä uudesta kodistasi. Lyhyen matkan päässä myös upeat harrastusmahdollisuudet mm. Tapiolan Urheilupuisto, Esport Center & Arena sekä jäähalli. Liikenneyhteydet mm. Helsingin keskustaan ovat hyvät, Urheilupuiston metroasemalle n. 1,2 km ja Tapiolan metroasemalle n. 1,6 km. Bussiyhteydetkin ovat alueella erittäin kattavat. Tervetuloa Pohjois-Tapiolaan!

asemapiirros lehti 4

Rakennustyöt on aloitettu kesäkuussa 2021 ja arvioitu valmistuminen 05/2022. Arvioitu energialuokka: B2018

Myynnissä olevat asunnot

A | OKT 151 m² | 5 h, k, rt, khh, askh, s, ph/pukuh, kph, erill. wc, var/tekn.tila | Mh. 945.000 €
B | OKT 151 m² | 5 h, k, rt, khh, askh, s, ph/pukuh, kph, erill. wc, var/tekn.tila | Mh. 925.000 €

Kohteen myyntiä hoitaa:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

    LATAA ESITE:

    Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
    Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

    » tietosuojalauseke