Skip to content
Etusivu » Lohensuomu 3, Haukilahti

Lohensuomu 3, Haukilahti

Erittäin arvostetulle, halutulle ja turvalliselle Haukilahden alueelle, päättyvän tien päähän on valmistunut keväällä 2019 kaksi upeaa kivirakenteista kiinteistömuotoista omakotitaloa (B & D) hallinnanjakosopimuksella. Kaksi jälkimmäistä taloa (A & C) valmistuvat arviolta 02/2020. Nämä upeat ja näyttävät kodit edustavat modernia skandinaavista arkkitehtuuria parhaimmillaan. Arkkitehti Pet Michaelin pieteetillä suunnittelemat talot toteutetaan pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Kaikki neljä upeaa taloa sijaitsevat auringon kannalta optimaalisesti etelä-/länsi suuntaan.

Nämä tyylikkäät kodit sisältävät 4 makuuhuonetta sekä avaran ja ilmavan olohuone-keittiö-yhdistelmän upeilla, isoilla ikkunoilla. Koti suorastaan tulvii valoa. Olohuoneesta sekä keittiöstä on suora kulkuyhteys etelä/länsisuuntaan sijoitetulle, suurelle 70 m² terassille, josta n. 20 m² on lasitettu, joka kutsuu nauttimaan aamukahvista sekä auringonlaskusta. Lisäksi huoneistossa on tilava sauna ja iso askartelu-/takkahuone, joka tarjoaa loistavat puitteet erilaiseen oleskeluun ja josta on suora käynti terassille sekä omalle piha-alueelle. Lisäksi lämmin autotalli, josta myös käynti asuintiloihin. Autotallin yhteydessä lämmin ulkoiluvälinevarasto.

Suunnittelu edustaa nykypäivän perheiden asumistoiveita parhaimmillaan, siksi varustetasokin tullaan toteuttamaan jokaista yksityiskohtaa miettien. Kauniit ja yksilöllisesti räätälöidyt laadukkaat HTH:n keittiöt Mielen koneilla ja kivitasoilla, led-valaistus koko talossa, näyttävät laattavalinnat kosteissa tiloissa, tilavassa saunassa on upeat paneloinnit – tässä vain muutamia poimintoja mainiten. Näissä taloissa on myös useita erittäin hyviä teknisiä ratkaisuja mm. energiataloudellinen maalämpö, jonka avulla on toteutettu kauttaaltaan oleva vesikiertoinen lattialämmitys. Tämä mahdollistaa miellyttävän tasaisen sisälämpötilan läpi vuoden sekä myös todella edulliset asumiskustannukset. 

Haukilahti asuinalueena

Upea, merellinen ja vehreä Haukilahti kuuluu pääkaupunkiseudun arvostetuimpiin alueisiin jo senkin takia, että se sijaitsee Suomenlahden rannalla. Alkujaan helsinkiläisten lomanviettopaikkana tunnettu Haukilahti on kasvanut erittäin viihtyisäksi, arvostetuksi ja virikkeelliseksi alueeksi. Haukilahden rantaa myötäilevä rantaraitti, monet pitkät hiekkarannat sekä upeat merinäkymät antavat mahdollisuuden koko perheelle nauttia luonnosta yhdessä. Luonnon ja merenläheisyys sekä pitkän historian omaava Haukilahden alue on upea nykyaikainen ja virikkeellinen asuinalue, joka sopii niin pariskunnille, lapsiperheille kuin vanhemmillekin, luonnosta sekä merestä nauttiville ihmisille. Haukilahdessa sekä sen lähialueilla on useita erittäin hyviä suomenkielisiä peruskouluja sekä päiväkoteja. Lähialueella on myös useita hyviä leikkipuistoja sekä asukaspuistoja monimuotoisine kerhotoimintoineen. 

Haukilahden alueelta sekä sen läheltä löytyvät aivan kaikki tarvittavat peruspalvelut: Haukilahden ostoskeskus, Niittykummun uusi kauppakeskus sekä Iso Omena erittäin kattavin palveluin on vain pienen matkan päässä. Lähin metroasema sijaitsee Niittykummun ostoskeskuksen yhteydessä, matkaa n. 1 km.  Yksi upeimpia näköalaravintoloita sijaitsee Haukilahden vesitornissa, 76 metrin korkeudessa; näköalaravintola Haikaranpesä.

Talot B ja D ovat valmistuneet keväällä 2019. Talot A ja C valmistuvat arviolta 02/2020. Arvioitu energialuokka: B2013.

Myynnissä olevat asunnot:

Talo A | 235 + 70 m² | 5 h, k, rt, s, 2 x kph, askh, var, lämmin at | Vh. 1.190.000 €

Talo B | MYYTY

Talo C | MYYTY

Talo D | MYYTY

Katso tarkemmat tiedot klikkaamalla valitsemaasi asuntoa!

Kohteen myynti:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

LATAA ESITE:

Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

» tietosuojalauseke

Kuvia rakennusajalta