Etusivu » Mahlarinne 10a

Mahlarinne 10a

MAHLARINNE 10a | Upeat kivitalokodit Mahlarinteeseen! Etelä-Suomen Talopalvelu Oy rakennuttaa tyylikkään kahden omakotitalon kokonaisuuden Koivu-Mankkaan huippupaikalle! Talot ovat energiatehokkaita kivitaloja ja lämmitysmuotona edullinen VILP (vesi-ilmalämpöpumppu) vesikiertoisella lattialämmityksellä. Talot rakentuvat omalle 608 m² tontille, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella omiin hallinta-alueisiin sekä yhteisalueeseen. Nämä valkorapatut kodit edustavat skandinaavista tyylikkyyttä hyvillä pohja- ja materiaaliratkaisuilla. Talojen harmoninen kokonaisuus ja moderni ulkoasu toteutetaan pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta.

ERINOMAISET TILARATKAISUT

Kahden kerroksen kodit tarjoavat viihtyisät ja edustavat puitteet juuri sinulle, joka haluat toimivalle pohjalle suunnitellun tyylikkään kodin loistavien yhteyksien päästä. Näissä kodeissa on huomioitu toimivat käytännön ratkaisut, jotka muuntuvat jokaisen perheen tarpeisiin.

Taloissa on 3 makuuhuonetta, joista yksi on alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Askartelutila, pesutilat, pukuhuone (B asunto), sauna, erillinen wc, varasto / tekninen tila sekä kodinhoitohuone on sijoitettu myös alakertaan. Yläkerrassa olohuone – ruokailutila – keittiö ovat yhtä suurta, valoisaa tilaa. Portaiden lasikaide tekee tilasta vieläkin avaramman. Yläkerran kaksi makuuhuonetta ovat reilun kokoisia, toisen yhteydessä on oma erillinen kylpyhuone sekä vaatehuone ja toisen yhteydessä kiinteä kaapisto. Olohuoneesta sekä toisesta makuuhuoneesta on kulku tilavalle n. 26 m² terassiparvekkeelle.

LAADUKKAAT MATERIAALIT JA VARUSTEET

Asunnon suunnittelu edustaa nykypäivän perheiden asumistoiveita parhaimmillaan ja siksi varustetasokin tullaan toteuttamaan jokaista yksityiskohtaa miettien mm. tyylikkäät A la Carten-keittiöt Siemensin kodinkoneilla. Lisäksi kauniit laattavalinnat, tyylikäs sauna, portaat lasikaiteella sekä muut harkitut yksityiskohdat tekevät kodista upean kokonaisuuden. Modernien materiaaliratkaisujen lisäksi sinulle on varattu mahdollisuus vaikuttaa valintoihin ja käyttää lisävarusteluoptioita mm. parvekelasituksen, takan sekä viilennyksen osalta.

NYKYAIKAISTA TEKNIIKKAA

Lämmitysmuotona vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmönlähteenä VILP (vesi-ilmalämpöpumppu). Täysin koneellinen ilmanvaihto, varustettuna lämmön talteenotolla, mahdollistaa miellyttävän sisäilman. Molemmille asunnolle on autokatos- ja ulkopaikka, joista löytyvät sekä lämmityspistokkeet sekä sähköauton latauspistoke (1 kpl). Yhtiön kulkualueet toteutetaan kivituhka- ja betonilaattapintaisina.

VIIHTYISÄ ASUINALUE KESKEISELLÄ SIJAINNILLA

Lapsiperheiden suosimalla asuinalueella palvelut ovat lähellä, monipuolisista harrastusmahdollisuuksista ruokakauppoihin. Päiväkoteja ja kouluja on runsaasti ja useampiin niistä on lyhyt kävelymatka. Mahlarinteen ympäristöstä löydät hyvät ulkoilureitit ja harrastuspaikat sekä erittäin hyvät yhteydet mm. Tapiolaan (M), Urheilupuistoon (M) ja Leppävaaraan. Tapiolan urheilupuisto tarjoaa lähes lajiin kuin lajiin tilat ja golfin harrastajalle hyvät puitteet tarjoaa Tapiola Golf.

Rakennustyöt on aloitettu ja arvioitu valmistuminen 05/2024. Arvioitu energialuokka: B2018

HINNASTO

A | 129 m² | 4 h, k, rt, 2 x wc, khh, s, ph, askh, var | Mh. 894.000 €
B | 129 m² | 4 h, k, rt, 2 x wc, khh, s, ph, pukuh, askh, var | MYYTY

Pinta-alat jakautuvat seuraavasti:
Talo A: huoneistoala 88 m² + kellaritila 34 m² + tekninen tila / varasto 7 m² = 129 m²
Talo B: huoneistoala 91 m² + kellaritila 32 m² + tekninen tila / varasto 6 m² = 129 m²

Kohteen myyntiä hoitaa:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

    LATAA ESITE:

    Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
    Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

    » tietosuojalauseke