Etusivu » Pikkalantie 12 B – uusi Lammin kivitalokoti

Pikkalantie 12 B – uusi Lammin kivitalokoti

PIKKALANTIE 12 B | Päättyvän tien varrelle, kauniiden talojen ja vehreiden puutarhojen ympäröimälle omalle tontille rakennetaan uusi Lammin kivitalokoti. Tämä tyylikkään, hallinnanjakosopimuksella (oma tonttiosuus n. 338,5 m²) olevan kiinteistömuotoisen talon 142 m² tilat jakautuvat neljään eri tasoon, jotka ovat täynnä tyylikkäitä ja toimivia ratkaisuja.

Toimivat ja monipuoliset tilat

Sisääntulokerroksessa on tilavan eteisen lisäksi yksi makuuhuone sekä kylpyhuone. Kauniit portaat johdattavat sinut puoli kerrosta ylemmäksi täysin laatoitettuun tilaan, kodin keskipisteeseen, jossa on avokeittiö, ruokailutila ja olohuone. Isot ikkunat koristavat koko avaraa ja korkeaa kerrosta. Avokeittiön kiinteät kalusteet ovat Noblessan käsialaa ja yhdessä laadukkaiden kodinkoneiden kanssa ne muodostavat kokonaisuudelle sen ansaitseman tyylikkään lopputuloksen. Keittiön ja ruokailutilan jakaa saareke. Keittiön kalusteisiin voi ostaja vielä vaikuttaa. Kerroksesta kulku myös suurelle n. 30 m² terassille, jota reunustaa upea maitolasikaide (välitolpilla). Terassilla on optio kokolasitukselle. Puoli kerrosta ylempää löydät vielä kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuoneen.

Kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta ja saattavat poiketa valmiista kohteesta

Kellarikerroksessa, puoli kerrosta sisääntulosta alempana, on erillinen kodinhoitohuone ja wc, sauna- ja pesutilat sekä iso askarteluhuone (mahdollista jakaa kahdeksi lisähuoneeksi). Kerroksesta kulku myös ulos. Lämmin autotalli kruunaa kokonaisuuden.

Edistyksellistä talotekniikkaa

Koko talo on varustettu maalämmöllä sekä KNX-järjestelmällä, joka mahdollistaa laitteiden säädöt etänä puhelimellasi mm. olohuoneen viilennystoiminnolle sekä koko kodin hälytysjärjestelmän ovi- ja liiketunnistimilla. Koko talossa on vesikiertoinen lattialämmitys, mukaan lukien autotallissa. Katolla on aurinkopaneelivaraus ja tallissa sekä pihalla sähköauton latausvarausmahdollisuus.  

Kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta ja saattavat poiketa valmiista kohteesta

Säteri asuinalueena

Luonnonläheinen Säterin pientaloalue tarjoaa rauhallisen asuinalueen unohtamatta kuitenkaan läheltä löytyviä kattavia palveluita. Yhteydet ovat hyvät niin Espoon sisällä kuin myös koko pääkaupunkiseudun alueella. Tulevan Raide-Jokerin yksi pysäkeistä on Säterissä. Myös Leppävaaran juna-asema tarjoaa loistavat yhteydet niin Helsinkiin kuin Kirkkonummen suuntaan.

Säteri on monipuolinen ja vehreä asuinalue, joka tarjoaa viihtyisän ympäristön juuri sinun perheellesi. Monet leikkipuistot, siirtolapuutarha, vehreät puistoalueet sekä lenkkimaastot antavat koko perheelle mahdollisuuden nauttia luonnosta aivan keskellä kaupunkia. GoGolf Range Leppävaara, kauppakeskus Sello sekä Säterin urheilukenttä ovat vain lyhyen matkan päässä uudesta kodistasi. Leppävaaran urheilupuistoon, uuteen maauimalaan ja uimahalliinkin on vain muutaman kilometrin matka ja niiden tarjoamat puitteet mahdollistavat monia erilaisia harrastuksia. Alueella on myös paljon päiväkoteja ja kouluja.

Arvioitu valmistuminen toukokuussa 2021 (pihatyöt valmiit syyskuu 2021 loppuun mennessä). Energialuokka B2018.

Pikkalantie 12 B

OKT | 142 m² | 4 h, k, rt, s, 2 x ph, khh, askh, var, lämmin autotalli | Tarjousneuvottelut käynnissä

Kohteen myynti:
Marina Wollstén p. 044 244 8475, marina.wollsten@lahtinenlkv.fi