Etusivu » Riippakoivunkuja 8 A & B, Pohjois-Tapiola

Riippakoivunkuja 8 A & B, Pohjois-Tapiola

Riippakoivunkuja 8 A & B, 02130 Espoo

Omille noin 464 m² ja 465 m² tonteille päättyvän tien varteen rakennetaan kaksi upeaa kiinteistömuotoista paritaloa hallinnanjakosopimuksella. Nämä neljä paritalokotia valmistuvat huippupaikalle 08/2020. Skandinaaviset talot ovat arkkitehti Pet Michaelin kädenjälkeä ja ne toteutetaan pitkäaikaisen rakentajamme takuuvarmalla otteella. Kahden kerroksen kivirakenteiset talot mahdollistavat tyylikkään ja viihtyisän kodin juuri teidän perheelle.

Toimivalle pohjalle suunnitellut kompaktit talot ovat kahden eri kokoluokan kokonaisuuksia, A1 & B2 ovat 110 m² ja A2 & B1 ovat 101 m². Asunnoilla on oman piha-alueen lisäksi katettu terassi sekä parveke etelään. Jokaisella asunnolla on myös oma autotalli ja pihapaikka. Lämmitysjärjestelmä on edullinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

KODIN SISÄTILAT JA PINTAMATERIAALIT

Meille on tärkeintä tarjota perheellenne juuri teidän tarpeitanne ja mieltymyksiänne vastaava koti. Kivitalorakentamisesta tuttu rakentajamme puhuu tarkan työn sekä laadun puolesta ja siksi materiaalivalinnatkin ovat tarkoin valittuja. Lattiat ovat pääosin parkettia, pesutilat ovat täysin laatoitettuja ja kodista löytyy kauniisti paneloitu sauna. HTH-keittiöt Siemensin kodinkoneilla miellyttävät silmää ja tekevät ruuanlaitosta astetta viihtyisämpää. Avokeittiö-olohuone-akselin kruunaa upea luonnonvalo, joka heijastuu olohuoneen isoista ikkunoista.

POHJOIS-TAPIOLA ASUINALUEENA

Lapsiystävällinen ja rauhallinen Pohjois-Tapiola on lähellä hyviä palveluita, harrastuksia sekä liikenneyhteyksiä, tarjoten kuitenkin idyllisen pientaloalueen turvan. Pohjois-Tapiola kuuluu virikkeelliseen ja vehreään Suur-Tapiolaan. Loistavat koulut aina esikoulusta lukioon löytyvät vain kivenheiton päästä uudesta kodistasi. Lyhyen matkan päässä upeat harrastusmahdollisuudet mm. Tapiolan Urheilupuisto, Esport Center & Arena ja jäähalli.

Arvioitu valmistuminen 08/2020. 

Myynnissä olevat asunnot:

A1 | 110 m² | 3 h, k, rt, kh, khh, s, var, autotalli, tekn.tila | MYYTY
A2 | 101 m² | 3 h, k, rt, kh, khh, s, var, autotalli | Mh. 595.900 €
B1 | 101 m² | 3 h, k, rt, kh, khh, s, var, autotalli | MYYTY
B2 | 110 m² | 3 h, k, rt, kh, khh, s, var, autotalli, tekn.tila | MYYTY

Asuntojen neliöt jakautuvat seuraavasti:

Asuntojen A1 ja B2 huoneistoala yhteensä 110 m²: 3 h, k, rt, kh, et 64 m² + aputilat: khh, s, pesuh, var, autotalli, tekn.tila 46 m². Lisäksi katettu terassi, parveke ja pihapaikka.

Asuntojen A2 ja B1 huoneistoala yhteensä 101 m²: 3 h, k, rt, kh, et 58 m² + aputilat: khh, s, pesuh, var, autotalli 43 m². Lisäksi katettu terassi, parveke ja pihapaikka.

Vallitsevan tilanteen vuoksi pidämme kohteissa toistaiseksi vain yksityisesittelyitä. Näin voimme turvata sinut sekä henkilökuntamme. Ota yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva aika esittelyyn.

Kohteen myynti:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

LATAA ESITE:

Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

» tietosuojalauseke