Etusivu » Asunto Oy Riippakoivuntie 2

Asunto Oy Riippakoivuntie 2

Laadukasta uudistuotantoa arvostetulle Pohjois-Tapiolan asuinalueelle! Arkkitehti Pet Michaelin suunnittelemissa ja Mittakodit Oy:n toteuttamissa asunnoissa on tyylikkyyttä, selkeyttä ja ajatonta skandinaavista arkkitehtuuria parhaimmillaan. Yhtiöön valmistuu yksi paritalo ja yksi erillistalo eli yhteensä 3 asuntoa. Tilat sijoittuvat kaikissa asunnoissa toimivasti kahteen kerrokseen. 

A & B – paritaloasunto 109,5 m²: Alakerrasta löytyy yksi makuuhuone, monikäyttöinen askarteluhuone, pesuhuone / kodinhoitohuone, tyylikäs sauna, erillinen wc, tekninen tila, varasto sekä n. 17 m² katettu terassi. Yläkerrasta löytyy yhtenäinen olohuone-keittiö-ruokailutila, kylpyhuone, makuuhuone sekä n. 17 m² parveke, joka mahdollista lasittaa. 

Havainnekuva kohteesta
Havainnekuva kohteesta

C – erillistalo 136 m²: Alakerrasta löytyy kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta, monikäyttöinen askarteluhuone, pesuhuone kahdella suihkulla, tyylikäs sauna, kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä, erillinen wc, varasto sekä n. 24 m² katettu terassi. Yläkerrasta löytyy avara ja yhtenäinen olohuone-keittiö-ruokailutila, kylpyhuone, kaksi makuuhuonetta sekä n. 24 m² parveke, joka on mahdollista lasittaa.

Havainnekuva kohteesta
Havainnekuva kohteesta

Asuntojen sisätilojen suunnittelussa on otettu huomioon nykypäivän perheiden asumistoiveet, tarpeet sekä vaatimukset. Olemme jo valmiiksi valinneet asuntoihin tyylikkäät varusteet ja materiaalit mutta olemme jättäneet sinulle mahdollisuuden vaikuttaa ja valita niitä juuri sinun mieltymysten mukaan. Myös pohjaratkaisuun on mahdollista vielä vaikuttaa rakentajan antaman aikataulun puitteissa. Keittiön kalusteet ovat Noblessan tyylikkäästä valikoimasta, jossa sinulla on useita vaihtoehtoja valittavana. Kodinkoneet ovat Siemensin ja keittiötasot kvartsia.

Asunto Oy Riippakoivuntie 2 on tyylikäs lisä viihtyisälle pientaloalueelle ja se rakentuu kahdelle omalle n. 427 m² ja 548 m² tontille. Lämmitysmuotona edullinen ja ekologinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yhtiöön tulee mm. Elisan valokuitu, sähköauton latausmahdollisuus ja maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lisäksi ajotiet asfaltoidaan.
 
Lapsiystävällinen ja rauhallinen Pohjois-Tapiola on lähellä hyviä palveluita, harrastuksia sekä liikenneyhteyksiä, tarjoten kuitenkin idyllisen pientaloalueen turvan. Loistavat koulut aina esikoulusta lukioon löytyvät vain kivenheiton päästä uudesta kodistasi. Myös ruotsinkielistä kielikylpyopetusta varhaiskasvatuksesta peruskouluun saakka löytyy niin Westendistä, Olarista kuin Haukilahdestakin. Harrastusmahdollisuudet ja niiden monimuotoisuus eivät ole ongelma, sillä Tapiolan Urheilupuisto, Esport Center & Arena sekä jäähalli löytyvät läheltä. Lisäksi todella hyvät liikenneyhteydet mm. metrolla. 

RS-kohde. Arvioitu energialuokka: B2018. Arvioitu valmistuminen 12/2023. 

Ennakkomarkkinoinnissa olevat asunnot

A | PT | 109,5 m² * | 3 h, k, rt, vh, kph, erill. wc + ph/khh, s, askh, var, tekn.tila | MYYTY
B | PT | 109,5 m² * | 3 h, k, rt, vh, kph, erill. wc + ph/khh, s, askh, var, tekn.tila | Mh. 498.225 € Vh. 711.750 €
C | ET | 136 m² ** | 5 h, k, rt, khh, kph, erill. wc + s, ph, askh, var/tekn.tila | MYYTY

Neliöt jakautuvat seuraavasti:
* A & B | Asuinpinta-ala 71,5 m² (oh, k, rt, 2 mh, kh, et, wc) + aputiloja 38 m² (ask.tila, käytävä, ph/khh, s, var, tekn.tila) = 109,5 m². Lisäksi yläkerran terassiparveke n. 17 m² sekä alakerran terassi n. 17 m² ja 2 autopaikkaa.
** C | Asuinpinta-ala 108,6 m² (oh, k, rt, 4 mh, kh, khh, wc) + aputiloja 27,4 m² (ask.tila, ph, s, var) = 136 m². Lisäksi yläkerran terassiparveke n. 24 m² sekä alakerran terassi n. 24 m² ja 2 autopaikkaa.

Kohteen myyntiä hoitaa:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

    LATAA ESITE:

    Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
    Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

    » tietosuojalauseke