Etusivu » Terijoentie 20 A

Terijoentie 20 A

TERIJOENTIE 20 A | Pohjois-Tapiolan arvostetulle ja rauhalliselle pientaloalueelle, päättyvän kadun päähän rakennetaan kaksi edustavaa, vaaleaksi rapattua Passiivi kivitaloa. Kiinteistö rajoittuu puistoalueeseen. Näissä moderneissa ja tyylikkäissä taloissa on lämmitysmuotona energiataloudellinen maalämpö, jonka lämpö jaetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä mukavuuden maksimoimiseksi.

TOIMIVAT TILARATKAISUT

Tilaratkaisujen suunnittelussa on huomioitu nykypäivän perheiden asumistoiveita ja tarpeita. Yläkerran n. 3,1 m korkea olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat avaraa ja valoisaa yhtenäistä tilaa. Suurista ikkunoista on miellyttävät näkymät vehreälle pientaloalueelle ja osittain puistoon. Yläkerran hulppealle, koko huoneiston levyiselle terassiparvekkeelle on kulku liukulasiovien kautta. Huoneiston kolme makuuhuonetta sijaitsevat yläkerrassa, kahdessa huoneista on kiinteät kaapistot ja yhdessä vaatehuone. Lisäksi yläkerrassa on vielä erillinen kylpyhuone.

Alakerrassa, heti eteisen vieressä on huone, jos toimii erinomaisesti esimerkiksi työhuoneena tai makuuhuoneena. Alakerran arkiolohuoneena toimivasta tilasta (soveltuu myös makuuhuoneeksi) on käynti liukulasiovien kautta katetulle terassi ja omalle isolle suojaisalle etelä/länsi pihalle. Kodinhoitohuone, tyylikäs Sun Saunan sauna, kylpyhuone sekä erillinen wc sijaitsevat myös alakerrassa. Kahden auton iso autotalli sekä omalla sisäänkäynnillä oleva lämmin varasto kruunaavat kokonaisuuden.

Pintamateriaalit ovat valittavissa omien mieltymysten mukaan. Keittiö ja kalusteet toteutetaan Noblessan kalusteilla ja Siemensin kodinkoneilla. Lattiat ovat pääosin parkettia/vinyyliä ja laattaa, pesutilat ovat täysin laatoitettuja.

Havainnekuva kohteesta
Havainnekuva kohteesta

VIIHTYISÄ ASUINALUE

Pohjois-Tapiolan alue on lapsiperheiden suosima ja haluttu asuinalue. Erinomaiset palvelut sijaitsevat läheisyydessä ja ympäristössä on runsaasti ulkoilureittejä ja kävelyteitä, joita pitkin pääsee turvallisesti mm. alueen kouluihin. Pohjois-Tapiolan päiväkotiin on matkaa n. 600 m ja Laakakiven päiväkotiin n. 1 km, Pohjois-Tapiolan yläaste ja lukio on n. 450 m, Mankkaanpuron ala-aste ja Mankkaan yläaste n. 1 km, Tapiolan urheilupuistoon on matkaa n. 1,7 km ja sieltä löytyy useita urheilumahdollisuuksia kuten jäähalli, koripallokenttä, salibandykenttä, jalkapallokenttä, kuntosali, tenniskenttä ym. Tapiolan keskustaan n. 2,1 km. Lähimmälle linja-auto pysäkille on matkaa n. 700 m ja Länsimetron asemalle n. 1,7 km.

Arvioitu aloitus 12/2021 ja arvioitu valmistuminen 02/2023. Alustava energialuokka: A2018.

Talojen neliöt jakautuvat seuraavasti: Kokonaispinta-ala on yhteensä 201,5 m². Oh, k, rt, 3 x mh, vh, kh, et, työhuone, aula, wc, khh, pesuh, sauna n. 156 m² + varasto ja autotalli n. 45,5 m². Edellä mainittujen neliöiden lisäksi ylä- ja alakerrassa terassit n. 29 m².

Rakennushankkeeseen ryhtyvänä maksat varainsiirtoveroa 4% vain tonttiosuuden hinnasta. Urakkasopimuksen osuudesta ei makseta varainsiirtoa.

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kohteeseen Pohjois-Tapiolaan!

KOOT JA HINNAT

A 1 | OKT | 201,5 m² | 5 h, k, rt, et, aula, s, ph, kh, wc, khh, vh, var, autotalli | Mh. 1.198.000 € *alustavasti varattu*

A 2 | OKT | 201,5 m² | 5 h, k, rt, et, aula, s, ph, kh, wc, khh, vh, var, autotalli | Mh. 1.198.000 € *alustavasti varattu*

Kohteen myyntiä hoitaa:
Roope Lahtinen p. 040 777 9377, roope.lahtinen@lahtinenlkv.fi

    LATAA ESITE:

    Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
    Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

    » tietosuojalauseke