Etusivu » Palvelut myyjälle

Kun on aika myydä. Me autamme.

Kokemuksemme ja osaamisemme varmistavat sinulle turvallisen kaupan.

Tarjoamme sinulle vankan osaamisemme yli 30 vuoden kokemuksella sekä laajan aluetuntemuksen erinomaisilla asiakaskontakteilla. Palvelualueemme kattaa koko pääkaupunkiseudun. Kotikenttänämme pidämme silti Suur-Tapiolan aluetta, jossa olemme toimineet vuosien ajan ja tunnemme kadut, asukkaat ja yhtiöt erinomaisesti.
Osaamisemme kattaa niin asunto-, kiinteistö-, tontti- kuin uudiskohteetkin.

Ota yhteyttä niin kerromme, kuinka voimme palvella juuri sinua.

HUIPPUTIIMI

Meille välittäminen on enemmän kuin pelkkä työ, ennemminkin elämäntapa. Emme kilpaile keskenämme vaan haluamme yhdessä tuottaa juuri sinulle turvallisen ja onnistuneen kaupan. Me olemme täällä sinua varten.

Tutustu meihin tarkemmin

TYYLIKÄS MYYNTIMATERIAALI

Kehuttu ja selkeä väriesitteemme kattavin tiedoin tehdään jokaisesta kohteesta. Ammattikuvaajan kanssa otetut valokuvat ovat todella tyylikkäitä ja kuvakulmat tarkkaan harkittuja. Nyt myös upea 360°-virtuaaliesittely kuuluu palveluihimme.

Katso virtuaaliesittely

MARKKINOINTI

Myyntikohteet julkaistaan kotisivuillamme, Oikotiellä, Etuovella sekä mm. Facebookissa ja Instagramissa. Ohituskaista, oma asiakasrekisterimme, saa tiedon uusista kohteista aina ennen julkisen myynnin aloittamista.

FacebookInstagram

YKSILÖITY PALVELUTARJOUS

Räätälöimme palvelumme ja välityspalkkiomme aina erikseen jokaisen kohteen erityspiirteet ja markkinatilanteen huomioon ottaen. Tiedät aina, mistä maksat.

Hinnasto

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Paras mainoksemme on tyytyväinen asiakas. Teemme onnistuneita, turvallisia asunto- ja kiinteistökauppoja luotettavasti. Palaavat asiakkaat on varma merkki onnistumisesta.

Katso referenssejä

SKVL-JÄSEN & AVAINLIPPU

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry jäsenyritys. Tarjoamme aina ajantasaista, puolueetonta tietoa asuntomarkkinoista, kehityksestä sekä hinnoittelusta. Avainlippu kertoo kotimaisuudesta.

SKVL | Avainlippu

keskustele kanssamme myynnistä

Ottamalla yhteyttä saat arvokasta ja ajantasaista tietoa kotisi myyntiin liittyen, alueen hintakehityksestä sekä paljon muuta tietoa asunto- tai kiinteistökauppaan liittyen. Meiltä voit myös samalla kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Me olemme täällä sinua varten.  

Täytä alla oleva lomake ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.
Sinun on hyväksyttävä käyttöehdot.

Paikallinen osaaja myy asuntosi turvallisesti ja tehokkaasti

Ota yhteyttä niin kerromme, kuinka myyminen onnistuu tilanteessa kuin tilanteessa.

KÄYNTI KOHTEESSA

Palvelumme räätälöidään juuri sinun toiveittesi mukaan. Välittäjämme suorittaa myytävässä kohteessa lakisääteisen katselmuksen, jossa sinun ei niin halutessasi tarvitse olla paikalla.

HINTA-ARVIO

Hinta-arvion lähtökohtana on toteutuneet myyntihinnat. Hintatilastoihin tutustutaan ennakkoon ne käydään yhdessä kanssasi läpi. Tiedät aina, mihin hinta-arvio perustuu.

MARKKINATILANNE

 Usein puhutaan myyjän tai ostajan markkinoista. On totta, että aina kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa. Ammattilainen käy läpi kanssasi asuinalueesi markkinatilanteen.

MYYNTIAIKA

Markkinatilanne, määritelty hinta sekä alueen tarjonta vaikuttavat myyntiaikaan. Nämä asiat ammattilainen käy kanssasi läpi tarkasti, jolloin yllätyksiltä vältytään.

HUOLETTOMUUS

Sinä palkkaat ammattilaisen luottamustehtävään. Me varmistamme, että sinä voit olla huoletta ja keskittyä muihin asioihin elämässäsi.

VASTUUMYYJÄ

Myynnin alkaessa sovimme yhdessä, kuka on kotisi vastuumyyjä. Voit koska tahansa kääntyä hänen puoleensa. Tiedät aina, kuka esittelee kotiasi.

Mitä välityspalvelumme sisältää?

Luotettavan ja realistisen hinta-arvion

Myyntiin tarvittavat lakisääteiset asiakirjat

Myyntimateriaalit mm. tyylikäs kuvaesite

Ammattilaisen ottamat laadukkaat valokuvat

Upean 360°-virtuaaliesittelyn

Yksityis-/yleisesittelyt sopimuksen mukaan

Kohteelle sopivat markkinointitoimenpiteet

Reilut ja rehelliset tarjousneuvottelut

Turvallisen ja luotettavan kaupan

TIMANTTINEN TIIMIMME

pekka

Pekka Lahtinen

toimitusjohtaja
uudiskohteet, tontit, kiinteistöt
0400 606 730
pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

marina

Marina Wollstén

LKV, LVV, kaupanvahvistaja,
isännöitsijä (IK), vastaava hoitaja
044 244 8475
marina.wollsten@lahtinenlkv.fi

kiira

Kiira Lahtinen

roope

Roope Lahtinen

keskustele kanssamme myynnistä

Ottamalla yhteyttä saat arvokasta ja ajantasaista tietoa kotisi myyntiin liittyen, alueen hintakehityksestä sekä paljon muuta tietoa asunto- tai kiinteistökauppaan liittyen. Meiltä voit myös samalla kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Me olemme täällä sinua varten.  

Täytä alla oleva lomake ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.
Sinun on hyväksyttävä käyttöehdot.

Asiakkaiden kertomaa

Asiansa osaava, hyvä välittäjä. Kaikki toiminta hyvää. Suosittelen!

-Myyjä

Tehokasta myyntitoimintaa. Persoonallinen ote ja aidosti asiakkaan asialla. Suosittelen!

-Myyjä

Mukava, asiallinen ja asiansa osaava. Mukava tehdä kauppaa. Suosittelen!

-Ostaja

Uudistuotannon asiantuntija! Aktiivinen, rehellinen ja palvelualtis välittäjä. Kaupat viedään hienosti loppuun saakka. Suosittelen.

-Myyjä

Asiantunteva, ystävällinen ja avulias välittäjä. Kaupat saatiin tehtyä. Suosittelen.

-Ostaja

Kaikki tapahtui nopeasti. Oli suosittelijan arvoista toimintaa. Kiitos!

– Myyjä

Mukava tehdä kauppaa ja mukava välittäjä.

-Ostaja

Välittäjä sai kauppaan johtaneen ostotarjouksen kahdessa viikossa. Kauppahinta oli etukäteen arvioidussa hintahaarukassa. Yritin keväällä ennen teitä saada asunnon myydyksi ison suomalaisen välittäjäyrityksen kautta. Menetin 4 kuukautta parasta myyntiaikaa, koska ko. välittäjä ei saanut mitään aikaiseksi. Erinomainen, asiantunteva palvelu, jonka takana on varmaankin oikeasti hyvä asuntomarkkinoiden kontaktipinta ja tuntemus – ainakin Pohjois-Tapiolan alueella.

-Myyjä

Osaava, kokemusta omaava ja myyntitaitoinen välittäjä. Saimme pyytämämme vastaukset nopeasti rakentajalta. Kiitos avusta!

-Ostaja

Hyvä ja mukava välittäjä. Toimi nopeasti ja auttoi käytännön järjestelyissä. Tasapainoili taitavasti ostajan ja myyjän välillä. Kiitos Marina!

-Ostaja

Rento ja mukava välittäjä. Suosittelen!

-Ostaja