Etusivu » Palvelut myyjälle

Asunnon myynti

Tarjoamme sinulle vankan osaamisemme yli 30 vuoden kokemuksella sekä laajan aluetuntemuksen erinomaisilla asiakaskontakteilla. Palvelualueemme kattaa koko pääkaupunkiseudun. Kotikenttänämme pidämme silti Suur-Tapiolan aluetta, jossa olemme toimineet vuosien ajan ja tunnemme kadut, asukkaat ja yhtiöt erinomaisesti.
Osaamisemme kattaa niin asunto-, kiinteistö-, tontti- kuin uudiskohteetkin.

Myyntikohteemme julkaistaan aina Ohituskaistallemme vähintään 24 h ennen julkisen myynnin (Oikotie & Etuovi) aloittamista. Sähköpostilistallamme on jo lähes 850 aktiivista tilaajaa! Kaikki kohteemme eivät edes välttämättä päädy julkiseen myyntiin, sillä ostaja löytyi jo Ohituskaistaltamme.

Ota yhteyttä niin kerromme, kuinka voimme palvella juuri sinua asunnon myynnissä.
Arviokäynti on sinulle aina maksuton.

HUIPPUTIIMI

Meille välittäminen on enemmän kuin pelkkä työ, ennemminkin elämäntapa. Emme kilpaile keskenämme vaan haluamme yhdessä tuottaa juuri sinulle turvallisen ja onnistuneen kaupan. Me olemme täällä sinua varten.

Tutustu meihin tarkemmin

TYYLIKÄS MYYNTIMATERIAALI

Informatiivinen myyntiesite sekä tyylikäs kuvaesite tehdään jokaisesta kohteesta. Ammattikuvaajan kanssa otetut ja viimeistellyt valokuvat ovat saaneet hurjasti kehuja. Myös upea 360°-virtuaaliesittely kuuluu palveluihimme.

Katso virtuaaliesittely

MARKKINOINTI

Myyntikohteet julkaistaan kotisivuillamme, Oikotiellä, Etuovella sekä mm. Facebookissa ja Instagramissa. Ohituskaista, oma asiakasrekisterimme, saa tiedon uusista kohteista aina ennen julkisen myynnin aloittamista.

FacebookInstagram

YKSILÖITY PALVELUTARJOUS

Räätälöimme palvelumme ja välityspalkkiomme aina erikseen jokaisen kohteen erityspiirteet ja markkinatilanteen huomioon ottaen. Tiedät aina, mistä maksat.

Hinnasto

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Paras mainoksemme on tyytyväinen asiakas. Teemme onnistuneita, turvallisia asunto- ja kiinteistökauppoja luotettavasti. Palaavat asiakkaat on varma merkki onnistumisesta.

Katso referenssejä

SKVL-JÄSEN & AVAINLIPPU

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry jäsenyritys. Tarjoamme aina ajantasaista, puolueetonta tietoa asuntomarkkinoista, kehityksestä sekä hinnoittelusta. Avainlippu kertoo kotimaisuudesta.

SKVL | Avainlippu

keskustele kanssamme myynnistä

Ottamalla yhteyttä saat arvokasta ja ajantasaista tietoa kotisi myyntiin liittyen, alueen hintakehityksestä sekä paljon muuta tietoa asunto- tai kiinteistökauppaan liittyen. Meiltä voit myös samalla kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Me olemme täällä sinua varten.  

Täytä alla oleva lomake ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.

Paikallinen osaaja myy asuntosi turvallisesti ja tehokkaasti

Ota yhteyttä niin kerromme, kuinka myyminen onnistuu tilanteessa kuin tilanteessa.

ARVIOKÄYNTI

Palvelumme räätälöidään juuri sinun ja perheesi toiveiden ja tarpeiden mukaan. Arviokäynti on maksuton ja sen aikana saat arvokasta tietoa asuntosi, kiinteistösi tai tonttisi myyntiodotuksista.

HINTA-ARVIO

Hinta-arvion lähtökohtana on toteutuneet myyntihinnat. Hintatilastoihin tutustutaan ennakkoon ne käydään yhdessä kanssasi läpi. Tiedät aina, mihin hinta-arvio perustuu.

MARKKINATILANNE

 Usein puhutaan myyjän tai ostajan markkinoista. On totta, että aina kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa. Ammattilainen käy läpi kanssasi asuinalueesi markkinatilanteen.

MYYNTIAIKA

Markkinatilanne, määritelty hinta sekä alueen tarjonta vaikuttavat myyntiaikaan. Nämä asiat ammattilainen käy kanssasi läpi tarkasti, jolloin yllätyksiltä vältytään.

HUOLETTOMUUS

Sinä palkkaat ammattilaisen luottamustehtävään. Me varmistamme, että sinä voit olla huoletta ja keskittyä muihin asioihin elämässäsi.

VASTUUMYYJÄ

Myynnin alkaessa sovimme yhdessä, kuka on kotisi vastuumyyjä. Voit koska tahansa kääntyä hänen puoleensa. Tiedät aina, kuka esittelee kotiasi.

Mitä välityspalvelumme sisältää?

Luotettavan ja realistisen hinta-arvion

Myyntiin tarvittavat lakisääteiset asiakirjat

Myyntimateriaalit mm. tyylikäs kuvaesite

Ammattilaisen ottamat laadukkaat valokuvat

Tarvittaessa 360°-virtuaaliesittelyn

Yksityis-/yleisesittelyt sopimuksen mukaan

Kohteelle sopivat markkinointitoimenpiteet

Reilut ja rehelliset tarjousneuvottelut

Turvallisen ja luotettavan kaupan

TIMANTTINEN TIIMIMME

pekkalahtinenlkv_pekka_lahtinen1_600x600

Pekka Lahtinen

toimitusjohtaja, tontit,
uudiskohteet, kiinteistöt, asunnot
0400 606 730
pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

pekkalahtinenlkv_roope_lahtinen_600x600

Roope Lahtinen

myyntiedustaja, KiAT,
tontti- ja uudiskohdekoordinaattori
040 777 9377
roope.lahtinen@lahtinenlkv.fi

pekkalahtinenlkv_jessica_perttunen1_600x600

Jessica Perttunen

kiinteistönvälittäjä, LKV,
LVV, markkinointi
040 7755 470
jessica.perttunen@lahtinenlkv.fi

pekkalahtinenlkv_kiira_lahtinen1_600x600

Kiira Lahtinen

kiinteistönvälittäjä, LKV,
LVV, KiAT
0400 30 7070
kiira.lahtinen@lahtinenlkv.fi

keskustele kanssamme myynnistä

Ottamalla yhteyttä saat arvokasta ja ajantasaista tietoa kotisi myyntiin liittyen, alueen hintakehityksestä sekä paljon muuta tietoa asunto- tai kiinteistökauppaan liittyen. Meiltä voit myös samalla kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Me olemme täällä sinua varten.  

Täytä alla oleva lomake ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.

Asiakkaiden kertomaa

Paras kokemus asunnonmyynnistä! Seuraavan kerran tiedämme kyllä keneen otamme yhteyttä kun asunnon myynti tulee ajankohtaiseksi - täyden kympin palvelu ja Kiira on ihmisenä ihana! Kiitos!

-Myyjä

Tehokasta myyntitoimintaa. Persoonallinen ote ja aidosti asiakkaan asialla. Suosittelen!

-Myyjä

Kiira Lahtinen hoiti kotimme myynnin erinomaisen hienosti! Saimme lämminhenkistä, asiantuntevaa, taitavaa ja tehokasta palvelua läpi koko myyntiprosessin. Välittäjä hoiti työnsä tinkimättömällä ammattitaidolla, johon oli helppo luottaa. Oli ihana tunne jättää oma rakas kotinsa näin taitavan välittäjän käsiin. Ei tarvinnut itse miettiä ja murehtia mitään, kun tiesi Kiiran hoitavan kotimme myynnin parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos Kiira!

-Myyjä

Uudistuotannon asiantuntija! Aktiivinen, rehellinen ja palvelualtis välittäjä. Kaupat viedään hienosti loppuun saakka. Suosittelen.

-Myyjä

Asiantunteva, ystävällinen ja avulias välittäjä. Kaupat saatiin tehtyä. Suosittelen.

-Myyjä

Kaikki tapahtui nopeasti. Oli suosittelijan arvoista toimintaa. Kiitos!

– Myyjä

Oli tosi hyvä kokemus, koko prosessi sujuvaa. Kiira erittäin empaattinen ottaen huomioon elämäntilanteen. Tehokas ja ammattitaitoinen. Iso ruusukimppu hänelle ❤️

-Myyjä

Välittäjä sai kauppaan johtaneen ostotarjouksen kahdessa viikossa. Kauppahinta oli etukäteen arvioidussa hintahaarukassa. Yritin keväällä ennen teitä saada asunnon myydyksi ison suomalaisen välittäjäyrityksen kautta. Menetin 4 kuukautta parasta myyntiaikaa, koska ko. välittäjä ei saanut mitään aikaiseksi. Erinomainen, asiantunteva palvelu, jonka takana on varmaankin oikeasti hyvä asuntomarkkinoiden kontaktipinta ja tuntemus – ainakin Pohjois-Tapiolan alueella.

-Myyjä

Osaava, kokemusta omaava ja myyntitaitoinen välittäjä. Saimme pyytämämme vastaukset nopeasti rakentajalta. Kiitos avusta!

-Ostaja

Roope on kova äijä! ???? Kiitos!

-Ostaja

Rento ja mukava välittäjä. Suosittelen!

-Ostaja