Skip to content
Etusivu » Rakennusliikkeet ja rakentajat

Yhteistyö rakennusliikkeiden kanssa

Vuosien varrella useat rakennusliikkeet ovat luottaneet yhteistyöhömme lähes 600 kohteen rakennusprojektien osalta pääkaupunkiseudulla. Olemme saaneet kiitosta aktiivisesta roolista ja ammattitaitoisesta tekemisestä tontin hankinnasta, asuntotyyppien ja materiaalien valinnoista sekä varsinaisen markkinoinnin ja myynnin osalta.

Parhaat lopputulokset olemme saaneet osallistumalla projektiin jo sen alkuvaiheessa ja tuoneet osaamisemme kuluttajien toiveista tulevien kotien osalta. Hyvä alkuvaiheen suunnittelu säästää aikaa ja rahaa.

Luottamukselliset yhteydenotot:

Pekka Lahtinen
p. 0400 606 730
pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

Yhteistyössä

Yhteistyökumppaneinamme

  • Mittakodit Oy
  • Vujema Oy
  • Tapiolan Pientalo Oy
  • PRC Rakennus Oy
  • Rakennusliike Evälahti Oy

Terveisiä yhteistyökumppaneiltamme

rakennusteho

”Laajentuminen Oulusta Helsinkiin ei olisi ollut näin vaivatonta ilman Pekan vahvaa ammattitaitoa ja suhteita. Hänen avullaan pääsimme heti avainpaikoille, tarjoamaan parasta osaamistamme. En voi kuin kiittää Pekkaa mahtavasta yhteistyöstä!”

Rakennusteho

Antti Moilanen, toimitusjohtaja

”Yhteistyöni Pekan kanssa on kestänyt jo vuodesta 1998 ja hän on menestyksekkäästi vienyt maaliin rakennusprojektejamme – aina tontin hankinnasta viimeisen asunnon myyntiin. Pekka on uudiskohdemyynnin Ammattilainen isolla A:lla!”

Vujema Oy, Espoo

Jouni Bergman, rakennuttaja

”Rakennutan pääosin kiinteistömuotoisia hallinnanjakosopimuksella myytäviä omakotitaloja. Harvalta välittäjältä löytyy tieto-taitoa hoitaa tämän tyyppisiä projekteja suunnittelusta myyntiin saakka. Pekka on yksi harvoista. Pitkä yhteistyömme on alkanut v. 2007 ollut saumatonta ja hyvää. Pekka myy kohteeni jatkossakin!”

Jukka Nieminen

rakennuttaja, Espoo

logo_mittakodit

”Rakensin aikaisemmin yhden omakotitalon kerrallaan kunnes tapasin Pekan vuonna 2005. Pekan avulla ja ammattitaidolla yritykseni alkoi rakennuttaa suurempia RS-kokonaisuuksia. Pekka on myynyt kaiken tuotantoni nopeasti ja luotettavasti, myös ostajien näkökulmasta katsottuna! Yhteistyömme jatkuu varmasti!”

Mittakodit Oy, Vantaa

Ari Kangasniemi, rakennuttaja

Keskustellaan yhteistyöstä

Luodaan yhdessä onnistunut rakennushanke ja luottamuksellinen yhteistyö.

Pekka Lahtinen – toimitusjohtaja, uudistuotantoprojektit – p. 0400 606 730

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.
Sinun on hyväksyttävä käyttöehdot.