Etusivu » Yritys
pekkalahtinenlkv_ryhmakuva_nelio1200

Yritysesittely

Pekka Lahtinen LKV on vuonna 2013 perustettu kiinteistönvälitysliike, jonka perustukset on luonut Pekka Lahtinen kymmenien vuosien vankalla kokemuksella. Tiimimme koostuu viidestä timantinkovasta ammattilaisesta, jotka ovat valmiina täyttämään toiveesi elämäsi suurissa muutoskohdissa.

Tarjoamme kiinteistönvälitystä pääasiassa Suur-Tapiolan alueella, mutta myös muualla Espoossa sekä Kauniaisissa, Helsingissä ja Vantaalla. Välitämme kaikenlaiset asunnot ja tontit tehokkaasti sekä ihmisläheisesti. Meiltä löytyy osaamista mm. huoneistojen ja kiinteistöjen myymisestä, uudiskohdeprojekteista, rakennusprojekteista ja rakentajayhteistyöstä, tonttien hankinnasta, kohteiden markkinoinnista ostajille ja rahoittajille sekä vuokraamisesta.

Hoidamme asiasi parhaalla mahdollisella tavalla sinun hyväksesi!

Tarinamme

"Se oli vuosi 1989, kun myin matkapuhelimia ja kävin eräässä kiinteistönvälitystoimistossa. Siellä työskennellyt nuoruuden kaverini soitti perään saman vuoden lopulla ja kysyi tulisinko hänen perustamansa kiinteistönvälitysliikkeeseen töihin. Silloin aloitin urani alalla. Vuosi oli 1990. Muutama vuosi tästä ja siirryin Espoon toimipisteen vetäjäksi.

Vuonna 1996 vaihdoin firmaa ja samoihin aikoihin aloitin pitkäaikaisen yhteistyön Espoon Laatutalot Oy:n kanssa. Siitä alkoi uudiskohteiden myynti ja samalla tontitkin tulivat mukaan. Tein samalla tietysti myös normaalia asuntokauppaa. Olen siitä lähtien hoitanut rakentajien kanssa kaiken aina tontin hankinnasta valmiiden asuntojen myyntiin. Kovan työn ja satojen projektien tuoman hyvän maineen myötä sain lisää rakentajia yhteistyökumppaneikseni, ja muutaman kanssa olen tehnyt töitä yli 20 vuotta.

Vuonna 2013 perustin Pekka Lahtinen LKV:n, sillä minulla oli jo olemassa hyvät kontaktit ja halusin vaikuttaa siihen, että asiakkaan asiat voidaan hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla. Perustamiseen vaikutti sekin, että poikani osoitti kiinnostusta kiinteistönvälitysalaa kohtaan ja yritykselle oli tiedossa jatkaja. Nyt sekä poikani että tyttäreni ovat toiminnassa mukana."

Pekka Lahtinen

pekkalahtinenlkv_pekka_lahtinen1_600x600

TIMANTTINEN TIIMIMME

pekkalahtinenlkv_pekka_lahtinen1_600x600

Pekka Lahtinen

toimitusjohtaja, tontit,
uudiskohteet, kiinteistöt, asunnot
0400 606 730
pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

pekkalahtinenlkv_kiira_lahtinen1_600x600

Kiira Lahtinen

kiinteistönvälittäjä, LKV,
LVV, KiAT
0400 33 7070
kiira.lahtinen@lahtinenlkv.fi

pekkalahtinenlkv_roope_lahtinen_600x600

Roope Lahtinen

myyntiedustaja, KiAT,
tontti- ja uudiskohdekoordinaattori
040 777 9377
roope.lahtinen@lahtinenlkv.fi

pekkalahtinenlkv_marina_wollsten1_600x600

Marina Wollstén

LKV, LVV, kaupanvahvistaja,
isännöitsijä (IK), vastaava hoitaja
044 244 8475
marina.wollsten@lahtinenlkv.fi

pekkalahtinenlkv_jessica_perttunen1_600x600

Jessica Perttunen

keskustele kanssamme myynnistä

Ottamalla yhteyttä saat arvokasta ja ajantasaista tietoa kotisi myyntiin liittyen, alueen hintakehityksestä sekä paljon muuta tietoa asunto- tai kiinteistökauppaan liittyen. Meiltä voit myös samalla kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Me olemme täällä sinua varten.  

Täytä alla oleva lomake ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.

Asiakkaiden kertomaa

Asiansa osaava, hyvä välittäjä. Kaikki toiminta hyvää. Suosittelen!

-Myyjä

Tehokasta myyntitoimintaa. Persoonallinen ote ja aidosti asiakkaan asialla. Suosittelen!

-Myyjä

Mukava, asiallinen ja asiansa osaava. Mukava tehdä kauppaa. Suosittelen!

-Ostaja

Uudistuotannon asiantuntija! Aktiivinen, rehellinen ja palvelualtis välittäjä. Kaupat viedään hienosti loppuun saakka. Suosittelen.

-Myyjä

Asiantunteva, ystävällinen ja avulias välittäjä. Kaupat saatiin tehtyä. Suosittelen.

-Ostaja

Kaikki tapahtui nopeasti. Oli suosittelijan arvoista toimintaa. Kiitos!

– Myyjä

Mukava tehdä kauppaa ja mukava välittäjä.

-Ostaja

Välittäjä sai kauppaan johtaneen ostotarjouksen kahdessa viikossa. Kauppahinta oli etukäteen arvioidussa hintahaarukassa. Yritin keväällä ennen teitä saada asunnon myydyksi ison suomalaisen välittäjäyrityksen kautta. Menetin 4 kuukautta parasta myyntiaikaa, koska ko. välittäjä ei saanut mitään aikaiseksi. Erinomainen, asiantunteva palvelu, jonka takana on varmaankin oikeasti hyvä asuntomarkkinoiden kontaktipinta ja tuntemus – ainakin Pohjois-Tapiolan alueella.

-Myyjä

Osaava, kokemusta omaava ja myyntitaitoinen välittäjä. Saimme pyytämämme vastaukset nopeasti rakentajalta. Kiitos avusta!

-Ostaja

Hyvä ja mukava välittäjä. Toimi nopeasti ja auttoi käytännön järjestelyissä. Tasapainoili taitavasti ostajan ja myyjän välillä. Kiitos Marina!

-Ostaja

Rento ja mukava välittäjä. Suosittelen!

-Ostaja

Rekrytointi

Haluatko hyvän ansion, kiinnostavan ja viihtyisän työpaikan sekä mahdollisuuden kehittää myyntitaitojasi vieläkin paremmiksi?
Haluatko mukaan menestyvään ja hyväntuuliseen tiimiimme?

Haemme tiimiimme myyntitaidon perusteet omaavaa, itsenäistä ja innostunutta myyjää kiinteistönvälittäjän tehtävään.

Soita p. 0400 606 730 Pekka Lahtinen tai lähetä hakemus sähköpostilla pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi.

Yhteydenottosi käsitellään luottamuksellisesti.