Skip to content
Etusivu » Yritys

Tarinamme

"Se oli vuosi 1989, kun myin matkapuhelimia ja kävin eräässä kiinteistönvälitystoimistossa. Siellä työskennellyt nuoruuden kaverini soitti perään saman vuoden lopulla ja kysyi tulisinko hänen perustamansa kiinteistönvälitysliikkeeseen töihin. Silloin aloitin urani alalla. Vuosi oli 1990. Muutama vuosi tästä ja siirryin Espoon toimipisteen vetäjäksi.

Vuonna 1996 vaihdoin firmaa ja samoihin aikoihin aloitin pitkäaikaisen yhteistyön Espoon Laatutalot Oy:n kanssa. Siitä alkoi uudiskohteiden myynti ja samalla tontitkin tulivat mukaan. Tein samalla tietysti myös normaalia asuntokauppaa. Olen siitä lähtien hoitanut rakentajien kanssa kaiken aina tontin hankinnasta valmiiden asuntojen myyntiin. Kovan työn ja satojen projektien tuoman hyvän maineen myötä sain lisää rakentajia yhteistyökumppaneikseni, ja muutaman kanssa olen tehnyt töitä yli 20 vuotta.

Vuonna 2013 perustin Pekka Lahtinen LKV:n, sillä minulla oli jo olemassa hyvät kontaktit ja halusin vaikuttaa siihen, että asiakkaan asiat voidaan hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla. Perustamiseen vaikutti sekin, että poikani osoitti kiinnostusta kiinteistönvälitysalaa kohtaan ja yritykselle oli tiedossa jatkaja. Nyt sekä poikani että tyttäreni ovat toiminnassa mukana."

Pekka Lahtinen

pekka
pltiimi

Yritysesittely

Pekka Lahtinen LKV on vuonna 2013 perustettu kiinteistönvälitysliike, jonka perustukset on luonut Pekka Lahtinen kymmenien vuosien vankalla kokemuksella. Tiimimme koostuu viidestä timantinkovasta ammattilaisesta, jotka ovat valmiina täyttämään toiveesi elämäsi suurissa muutoskohdissa.

Tarjoamme kiinteistönvälitystä pääasiassa Suur-Tapiolan alueella, mutta myös muualla Espoossa sekä Kauniaisissa, Helsingissä ja Vantaalla. Välitämme kaikenlaiset asunnot ja tontit tehokkaasti sekä ihmisläheisesti. Meiltä löytyy osaamista mm. huoneistojen ja kiinteistöjen myymisestä, uudiskohdeprojekteista, rakennusprojekteista ja rakentajayhteistyöstä, tonttien hankinnasta, kohteiden markkinoinnista ostajille ja rahoittajille sekä vuokraamisesta.

Hoidamme asiasi parhaalla mahdollisella tavalla sinun hyväksesi!

Asiakkaiden kertomaa

Asiansa osaava, hyvä välittäjä. Kaikki toiminta hyvää. Suosittelen!

-Myyjä

Tehokasta myyntitoimintaa. Persoonallinen ote ja aidosti asiakkaan asialla. Suosittelen!

-Myyjä

Mukava, asiallinen ja asiansa osaava. Mukava tehdä kauppaa. Suosittelen!

-Ostaja

Uudistuotannon asiantuntija! Aktiivinen, rehellinen ja palvelualtis välittäjä. Kaupat viedään hienosti loppuun saakka. Suosittelen.

-Myyjä

Asiantunteva, ystävällinen ja avulias välittäjä. Kaupat saatiin tehtyä. Suosittelen.

-Ostaja

Kaikki tapahtui nopeasti. Oli suosittelijan arvoista toimintaa. Kiitos!

– Myyjä

Mukava tehdä kauppaa ja mukava välittäjä.

-Ostaja

Välittäjä sai kauppaan johtaneen ostotarjouksen kahdessa viikossa. Kauppahinta oli etukäteen arvioidussa hintahaarukassa. Yritin keväällä ennen teitä saada asunnon myydyksi ison suomalaisen välittäjäyrityksen kautta. Menetin 4 kuukautta parasta myyntiaikaa, koska ko. välittäjä ei saanut mitään aikaiseksi. Erinomainen, asiantunteva palvelu, jonka takana on varmaankin oikeasti hyvä asuntomarkkinoiden kontaktipinta ja tuntemus – ainakin Pohjois-Tapiolan alueella.

-Myyjä

Osaava, kokemusta omaava ja myyntitaitoinen välittäjä. Saimme pyytämämme vastaukset nopeasti rakentajalta. Kiitos avusta!

-Ostaja

Hyvä ja mukava välittäjä. Toimi nopeasti ja auttoi käytännön järjestelyissä. Tasapainoili taitavasti ostajan ja myyjän välillä. Kiitos Marina!

-Ostaja

Rento ja mukava välittäjä. Suosittelen!

-Ostaja

TIMANTTINEN TIIMIMME

pekka
Pekka Lahtinen

toimitusjohtaja
uudiskohteet, tontit, kiinteistöt
0400 606 730
pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

marina
Marina Wollstén

LKV, LVV, kaupanvahvistaja,
isännöitsijä (IK)
044 244 8475
marina.wollsten@lahtinenlkv.fi

jessica
Jessica Perttunen
kiira
Kiira Lahtinen

markkinointikoordinaattori

0400 33 7070
kiira.lahtinen@lahtinenlkv.fi

roope
Roope Lahtinen

Rekrytointi

Haluatko hyvän ansion, kiinnostavan ja viihtyisän työpaikan sekä mahdollisuuden kehittää myyntitaitojasi vieläkin paremmiksi?
Haluatko mukaan menestyvään ja hyväntuuliseen tiimiimme?

Haemme tiimiimme myyntitaidon perusteet omaavaa, itsenäistä ja innostunutta myyjää kiinteistönvälittäjän tehtävään.

Soita p. 0400 606 730 Pekka Lahtinen tai lähetä hakemus sähköpostilla pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi.

Yhteydenottosi käsitellään luottamuksellisesti.