Etusivu » Yritys
Team Lahtinen

Yritysesittely

Pekka Lahtinen LKV on vuonna 2013 perustettu kiinteistönvälitysliike, jonka perustukset on luonut Pekka Lahtinen yli 34 vuoden vankalla kokemuksella. Tiimimme koostuu neljästä timantinkovasta ammattilaisesta, jotka ovat valmiina täyttämään toiveesi elämäsi suurissa muutoskohdissa.

Tarjoamme kiinteistönvälitystä pääasiassa Suur-Tapiolan alueella, mutta myös muualla Espoossa sekä Kauniaisissa, Helsingissä ja Vantaalla. Välitämme kaikenlaiset asunnot ja tontit tehokkaasti sekä ihmisläheisesti. Meiltä löytyy osaamista mm. huoneistojen ja kiinteistöjen myymisestä, uudiskohdeprojekteista, rakennusprojekteista ja rakentajayhteistyöstä, tonttien hankinnasta, kohteiden markkinoinnista ostajille ja rahoittajille sekä vuokraamisesta.

Hoidamme kaikki kodinvaihtoon liittyvät asiat luotettavasti ja vastuullisesti. Me välitämme.

Tarinamme

"Se oli vuosi 1989, kun myin matkapuhelimia ja kävin eräässä kiinteistönvälitystoimistossa. Siellä työskennellyt nuoruuden kaverini soitti perään saman vuoden lopulla ja kysyi tulisinko hänen perustamansa kiinteistönvälitysliikkeeseen töihin. Silloin aloitin urani alalla. Vuosi oli 1990. Muutama vuosi tästä ja siirryin Espoon toimipisteen vetäjäksi.

Vuonna 1996 vaihdoin firmaa ja samoihin aikoihin aloitin pitkäaikaisen yhteistyön Espoon Laatutalot Oy:n kanssa. Siitä alkoi uudiskohteiden myynti ja samalla tontitkin tulivat mukaan. Tein samalla tietysti myös normaalia asuntokauppaa. Olen siitä lähtien hoitanut rakentajien kanssa kaiken aina tontin hankinnasta valmiiden asuntojen myyntiin. Kovan työn ja satojen projektien tuoman hyvän maineen myötä sain lisää rakentajia yhteistyökumppaneikseni, ja muutaman kanssa olen tehnyt töitä yli 20 vuotta.

Vuonna 2013 perustin Pekka Lahtinen LKV:n, sillä minulla oli jo olemassa hyvät kontaktit ja halusin vaikuttaa siihen, että asiakkaan asiat voidaan hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla. Perustamiseen vaikutti sekin, että poikani osoitti kiinnostusta kiinteistönvälitysalaa kohtaan ja yritykselle oli tiedossa jatkaja. Nyt sekä poikani Roope että tyttäreni Kiira ovat toiminnassa mukana."

Pekka Lahtinen

pekkalahtinenlkv_pekka_lahtinen1_600x600

TIMANTTINEN TIIMIMME

pekkalahtinenlkv_pekka_lahtinen1_600x600

Pekka Lahtinen

toimitusjohtaja, tontit,
uudiskohteet, kiinteistöt, asunnot
0400 606 730
pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

pekkalahtinenlkv_roope_lahtinen_600x600

Roope Lahtinen

myyntiedustaja, KiAT,
tontti- ja uudiskohdekoordinaattori
040 777 9377
roope.lahtinen@lahtinenlkv.fi

pekkalahtinenlkv_jessica_perttunen1_600x600

Jessica Perttunen

kiinteistönvälittäjä, LKV,
LVV, markkinointi
040 7755 470
jessica.perttunen@lahtinenlkv.fi

pekkalahtinenlkv_kiira_lahtinen1_600x600

Kiira Lahtinen

kiinteistönvälittäjä, LKV,
LVV, KiAT
0400 30 7070
kiira.lahtinen@lahtinenlkv.fi

keskustele kanssamme myynnistä

Ottamalla yhteyttä saat arvokasta ja ajantasaista tietoa kotisi myyntiin liittyen, alueen hintakehityksestä sekä paljon muuta tietoa asunto- tai kiinteistökauppaan liittyen. Meiltä voit myös samalla kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Me olemme täällä sinua varten.  

Täytä alla oleva lomake ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.

Asiakkaiden kertomaa

Paras kokemus asunnonmyynnistä! Seuraavan kerran tiedämme kyllä keneen otamme yhteyttä kun asunnon myynti tulee ajankohtaiseksi - täyden kympin palvelu ja Kiira on ihmisenä ihana! Kiitos!

-Myyjä

Tehokasta myyntitoimintaa. Persoonallinen ote ja aidosti asiakkaan asialla. Suosittelen!

-Myyjä

Kiira Lahtinen hoiti kotimme myynnin erinomaisen hienosti! Saimme lämminhenkistä, asiantuntevaa, taitavaa ja tehokasta palvelua läpi koko myyntiprosessin. Välittäjä hoiti työnsä tinkimättömällä ammattitaidolla, johon oli helppo luottaa. Oli ihana tunne jättää oma rakas kotinsa näin taitavan välittäjän käsiin. Ei tarvinnut itse miettiä ja murehtia mitään, kun tiesi Kiiran hoitavan kotimme myynnin parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos Kiira!

-Myyjä

Uudistuotannon asiantuntija! Aktiivinen, rehellinen ja palvelualtis välittäjä. Kaupat viedään hienosti loppuun saakka. Suosittelen.

-Myyjä

Asiantunteva, ystävällinen ja avulias välittäjä. Kaupat saatiin tehtyä. Suosittelen.

-Myyjä

Kaikki tapahtui nopeasti. Oli suosittelijan arvoista toimintaa. Kiitos!

– Myyjä

Oli tosi hyvä kokemus, koko prosessi sujuvaa. Kiira erittäin empaattinen ottaen huomioon elämäntilanteen. Tehokas ja ammattitaitoinen. Iso ruusukimppu hänelle ❤️

-Myyjä

Välittäjä sai kauppaan johtaneen ostotarjouksen kahdessa viikossa. Kauppahinta oli etukäteen arvioidussa hintahaarukassa. Yritin keväällä ennen teitä saada asunnon myydyksi ison suomalaisen välittäjäyrityksen kautta. Menetin 4 kuukautta parasta myyntiaikaa, koska ko. välittäjä ei saanut mitään aikaiseksi. Erinomainen, asiantunteva palvelu, jonka takana on varmaankin oikeasti hyvä asuntomarkkinoiden kontaktipinta ja tuntemus – ainakin Pohjois-Tapiolan alueella.

-Myyjä

Osaava, kokemusta omaava ja myyntitaitoinen välittäjä. Saimme pyytämämme vastaukset nopeasti rakentajalta. Kiitos avusta!

-Ostaja

Roope on kova äijä! ???? Kiitos!

-Ostaja

Rento ja mukava välittäjä. Suosittelen!

-Ostaja

Rekrytointi

Haluatko hyvän ansion, kiinnostavan ja viihtyisän työpaikan sekä mahdollisuuden kehittää myyntitaitojasi vieläkin paremmiksi?
Haluatko mukaan menestyvään ja hyväntuuliseen tiimiimme?

Haemme tiimiimme myyntitaidon perusteet omaavaa, itsenäistä ja innostunutta myyjää kiinteistönvälittäjän tehtävään.

Soita p. 0400 606 730 Pekka Lahtinen tai lähetä hakemus sähköpostilla pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi.

Yhteydenottosi käsitellään luottamuksellisesti.