Etusivu » Kohde
  • Taavinharju 33 E
  • Espoo, Mankkaa
  • 4 h, k, rt, s, 2 x erill. wc, kph, khh, työtila, var + autokatos

Taavinharju 33 E

Espoo, Mankkaa

4 h, k, rt, s, 2 x erill. wc, kph, khh, työtila, var + autokatos

696 000 € (6 790,24 €/m²)

102,5 m²

Tyyppi

Erillistalo

Rakennusvuosi

2025

Seuraava julkinen esittely

-

Tontti

Oma

Varaa yksityisesittely

Seuraava julkinen esittely:
-

Tätä kohdetta myy Pekka Lahtinen, uudiskohteet, tontit, kiinteistöt, asunnot

Kiinteistönvälitys Pekka Lahtinen Oy

0400 606 730

Moderneja kivitaloja keskellä Mankkaan vehreyttä

* UUDISKOHDE * VAIN TÄMÄ YKSI TALO VAPAANA! Arvostetulle, halutulle ja turvalliselle Mankkaan alueelle valmistuu kesällä 2025 kuusi upeaa As Oy-muotoista erillistaloa. Arkkitehtitoimisto Saanin yksilöllisesti suunnittelemat Lakka-kivitalot edustavat modernia skandinaavista arkkitehtuuria parhaimmillaan. Kauniit ja valoa tulvivat kodit rakennetaan kahteen kerrokseen pienimmästäkään yksityiskohdasta tai toiminnallisuudesta tinkimättä.

Kauneus ja kestävyys kulkevat käsi kädessä näissä kodeissa. Materiaali- ja varustevalinnat on tehty sisustussuunnittelijan toimesta erityisellä huolella, jotta ne vastaavat niin laatutietoisen sisustajan kuin nykypäivän perhe-elämän tarpeisiin. Kaikkiin koteihin sisältyy tyylikkäät ja modernit HTH:n keittiöt Siemensin kodinkoneilla ja Tulikiven kvartsitasoilla, kotimaiset teräsportaat, laadukkaat Meisterin kovapuulattiat, Yalen älylukot, valoisa sauna, kylpyhuoneet Tapwellin hanoin sekä muita tarkkaan harkittuja yksityiskohtia. Laadukkaiden materiaaliratkaisujen lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa valintoihin ja käyttää lisävarusteluoptioita esimerkiksi terassilasituksen osalta.

Suunnittelussa sekä toteutuksessa on panostettu energiatehokkuuteen sekä kestäviin teknisiin ratkaisuihin kuten ilmanvaihtoon lämmön talteenotolla ja ympäristöystävälliseen maalämpöön, jonka avulla on toteutettu kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys.

Jokainen koti on yksilöllisesti suunniteltu tontin mallia, kalliopohjaa, sekä ympäröivää luontoa ja puustoa kunnioittaen. Vehreään metsään rajautuva tontti tuo jokaiselle kodille myös omaa rauhaa ja viihtyisyyttä. Ulkoalueiden suunnittelussa huomioitu auringonvalo taas lisää asumismukavuutta ja antaa mahdollisuuden nauttia omasta pihasta, terassista tai parvekkeesta aikaisin keväästä pitkälle syksyyn.

TALO E | 102,5 m²

Tervetuloa tutustumaan asunnon E sisätiloihin. Sisäänkäynti on eteistilaan, mistä löytyy kaapisto ulkovaatteille sekä erillinen wc. Seuraavaksi avautuu yhtenäinen olohuone – keittiö – ruokailutila, jossa valoisuuden takaa suuret ikkunapinnat. Olohuoneeseen on tehty valmiiksi takkavaraus. Kaunis avokeittiö saarekkeella jakaa tilan tyylikkäästi. Ruokailutilan ja olohuoneen ollessa yhtenäistä tilaa, voit itse määritellä haluatko kompaktimman ruokapöydän vai suuren ruokailuryhmän keittiön viereen - tila taipuu erinomaisesti molempiin vaihtoehtoihin. Keittiön vierestä on kulku katetulle terassille, mikä on mahdollista lasittaa osittain (optio). Terassilta aukeaa oma piha, mikä rajoittuu puistoalueeseen. Alakerrasta löytyy lisäksi työtilaksi soveltuva huone.

Yläkerrassa on asunnon kolme makuuhuonetta, joista kahdessa on kiinteät kaapistot ja yhdessä kaksi erillistä pukeutumistilaa. Arkea helpottamassa on kodinhoitohuone. Kahden suihkun pesutila, ikkunallinen sauna vastakkaisin lautein ja erillinen wc sijaitsevat myös yläkerrassa. Yläkerran parvekkeella on ihana vilvoitella esimerkiksi saunan jälkeen.

Asunnon sisäänkäynti on tyylikäs ja muutaman portaan katutasosta. Sisäänkäynnin yhteydessä on erillinen lämmin varasto, missä on lattiakaivo. Asunnolle kuuluu kaksi autopaikkaa, joista toinen on autokatoksessa, missä sähköautonlatauspistevalmius (optiona mahdollisuus hankkia latauslaite) ja toinen on pistokkeellinen pihapaikka heti autokatoksen vieressä.

RS-kohde. Energialuokka: A2018. Arvioitu valmistuminen kesä 2025.

Tutustu kohteeseen: https://pekkalahtinenlkv.fi/taavinharju33/

Myynti ja esittelyt:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

* * *

TARVITSETKO APUA OMAN ASUNTOSI MYYMISESSÄ?
Tiesithän, että kauttamme saat luotettavan hinta-arvion nykyisestä kodistasi. Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton arviokäynti. #pekkalahtinenlkv #suurellasydämellä

Sijainti:

Taavinharju 33 E

Postinumero:

02180

Kerros:

1-2/2

Pinta-ala:

102,5 m²

Kokonaispinta-ala:

102,5 m²

Lisätietoja pinta-alasta:

Asuinpinta-ala 91,5 m² (oh, k, 3 x mh, kph, 2 x wc, vh, eteinen, aula) + aputiloja 11 m² (työtila, varasto) = 102,5 m². Lisäksi alakerran terassi n. 17 m² ja yläkerran terassiparveke n. 10 m² sekä 2 autopaikkaa (toinen autokatospaikka ja toinen pihapaikka).

Asunnon kunto:

Uusi

Listauksen tyyppi:

Erillistalo

Rakennusvuosi:

2025

Huoneluku:

4

Omistustyyppi:

Oma

Velaton hinta:

696 000 €

Myyntihinta:

316 750 €

Velkaosuus:

379 250 €

Neliöhinta:

6 790,24 €/m²

Yhtiövastike:

0 € / kk
(Hoitovastike 0 € / kk + Rahoitusvastike 0 € / kk)

Keittiön kuvaus:

Tyylikäs ja käytännöllinen HTH-keittiö saarekkeella, Siemensin integroiduilla kodinkoneilla sekä Tulikiven kvartsitasoilla (erillisen kalusteluettelon mukaan). Kalusteisiin ja materiaaleihin on rakentajan antaman aikataulun puitteissa vielä mahdollista vaikuttaa.

Liesi:

Induktio

Keittiön lattiamateriaali:

Parketti

Olohuoneen kuvaus:

Suuret ikkunapinnat sekä korkea viistokatto tekevät tilasta valoisan sekä avaran.

Olohuoneen lattiamateriaali:

Parketti

Makuuhuoneen kuvaus:

HTH-kalusteilla kiinteät kaapistot (erillisen kalusteluettelon mukaan).

Makuuhuoneen seinämateriaali:

Maali

Makuuhuoneen lattiamateriaali:

Parketti

Kylpyhuone:

Kauniit laatat ja HTH-kalusteet (erillisen kalusteluettelon mukaan).

WC:

Erillisen kalusteluettelon mukaan.

Kodinhoitohuoneen kuvaus:

HTH-kalusteet (erillisen kalusteluettelon mukaan).

Sauna:

Kyllä

Saunan kuvaus:

Tyylikäs sauna haapa lautein ja seinäpaneelein. Valoisuutta tuova koko lasiseinä (erillisen kalusteluettelon mukaan).

Näkymät:

Asunnosta kauniit puistomaiset näkymät.

Parveke:

Ulostyönnetty

Parvekkeen suunta:

Etelä, itä ja länsi

Terassi:

Kyllä

Muut tilat:

Erillisen kalusteluettelon mukaan.

Kaapeli-tv:

Kyllä

Autokatokset:

7

Huoneistoon kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan autopaikka:

Pistokkeellinen katospaikka ja pistokkeellinen pihapaikka

Lisätietoja autopaikasta:

Autokatoksessa sähköautonlatausvalmius (optiona mahdollisuus hankkia latauslaite).

Taloyhtiön nimi:

Asunto Oy Espoon Taavinharju 33

Kiinteistötunnus:

49-26-6-2

Kaavatilanne:

Asemakaava

Tontin pinta-ala:

2592 m²

Tontin omistus:

Oma

Rakennusmateriaali:

Kivi

Lämmitysjärjestelmä:

Maalämpö

Ilmanvaihto:

Koneellinen ilmanvaihto, lämmöntalteenotolla

Kattotyyppi:

Pulpettikatto

Katemateriaali:

Pelti

Energiatodistus:

Kyllä

Energialuokka:

A2018

Liikenneyhteydet:

Bussipysäkki lähellä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla

Lisätietoja liikenneyhteyksistä:

Mankkaalta pääset autolla nopeasti Kehä I, Kehä II, Turunväylälle sekä Länsiväylälle. Espoon parhaat bussiyhteydet kulkevat lähes kotiovelta ja länsimetron pysäkit Niittykummussa, Urheilupuistossa sekä Tapiolassa mahdollistavat nopean liikkumisen niin Espoon sisällä kuin Helsinkiin.

Paikallistiedot:

Tapiolan vieressä sijaitseva Mankkaa on suosittu pientaloalue, joka on osa rauhallista mutta virikkeellistä ja vehreää Suur-Tapiolaa.

Alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia koko perheelle: Tapiolan kulttuuri- ja kauppapalvelut, Tapiola Golf, Tapiolan urheilupuisto, jäähalli, uimahalli sekä urheilun monitoimihallit ovat kaikki vain kivenheiton päässä. Monipuoliset ulkoilumahdollisuudet puistoista pururatoihin luovat rauhallisen asuinympäristön sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia lähiluonnosta keskellä kaupunkia.

Palvelut:

Vieressä hyvät lähipalvelut (Mankkaan ostoskeskus ja Alepa), K-Supermarket Mankkaa ja Alko n. 1,7 km, Kauppakeskus Bredis n. 2,6 km ja Tapiolan palvelut n. 3,6 km.

Koulut:

Lähialueella on useita suomenkielisiä peruskouluja sekä lukioita. Sekä ala- että yläasteet (Mankkaanpuron alakoulu, Mankkaan koulu sekä Taavinkylän koulu) sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Alueelta löytyy myös ruotsinkielinen ala-aste.

Päiväkodit:

Lähialueella on useita suomenkielisiä arvostettuja päiväkoteja. Alueelta löytyy myös ruotsinkielinen kielikylpypäiväkoti sekä englanninkielinen päiväkoti. Lähialueella on myös useita hyviä leikkipuistoja sekä asukaspuistoja monimuotoisine kerhotoimintoineen.

Piha-autopaikkoja:

5

Taloyhtiön autopaikat:

Sähköauton latausmahdollisuus (optio)

Asuntojen määrä:

6