Etusivu » Kiira Lahtinen

TEAM LAHTINEN | KIIRA LAHTINEN

Olen ollut osa ’’Team Lahtista’’ jo useamman vuoden ajan. Aloitin kesäapulaisena, josta siirryin kokopäiväisenä myynnin tueksi ja markkinoinnin pariin. Syksyllä 2020 suoritin LKV-tutkinnon ja aloitin kiinteistönvälittäjänä.

Olen Pekan nuorempi tytär ja olen iloinen saadessani seurata hänen jalanjälkiään. Välitysala kiehtoo minua kovasti juurikin sen moninaisuuden ja asiakaskohtaamisten vuoksi. Työskentelen ja tartun uusiin haasteisiin hymy huulilla ja positiivinen asenne takataskussa. Olen seurannut lähes koko ikäni välitystyötä monesta eri kulmasta ja viimeisimpinä vuosina olen myös tehnyt taustatyötä välittäjiemme apuna. Nyt huomaan kuinka paljon olenkin saanut oppia menneiden vuosien aikana.

Tavoitteeni on yksinkertainen: haluan palvella asiakkaitani niin erinomaisesti, että he haluavat jatkossakin asioida kanssani. Se tarkoittaa aktiivista, turvallista, aikaansaavaa sekä osaavaa otetta. Ei hätää, motivaationi on huipussaan!

Vapaa-ajalla minut löytää Esportilta, toimistokoiramme Bennyn kanssa lenkkipolulta tai ystävieni seurasta. Pidän hyvästä ruuasta ja matkustamisesta. Rakastan aurinkoa ja lämpöä.

Jos voin olla sinulle avuksi, otathan yhteyttä!

Kiira Lahtinen
kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
p. 0400 33 7070
kiira.lahtinen@lahtinenlkv.fi

 

#suurellasydämellä #teamlahtinen

kiira_omasivu_1600

  Voit lähettää tästä viestin minulle

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä

  » tietosuojalauseke

  Asiakaspalautteita

  "Kiira hoiti joustavasti koko prosessin esittelystä kaupan tekoon. Avoimiin kysymyksiin etsittiin ja löydettiin vastaukset. Kiira oli myös todella joustava aikataulujen suhteen. Oli helppo odottaa vastauksia pidempäänkin, koska silloin Kiira toi faktat esiin. Kiitos Kiira!"

  Ostaja
  (03-2021)

  "Olet hyvä, tehokas ja aikaansaava välittäjä. Kiitos!"

  Myyjä
  (03-2021)

  "Teimme ostotoimeksiantosopimuksen Kiiran kanssa etsittyämme jonkin aikaa asuntoa. Ostotoimeksiannon kautta pääsimme katsomaan useaa asuntoa, jotka eivät olleet vielä julkisessa myynnissä. Vilkkaassa asuntokauppatilanteessa ostotoimeksianto mahdollisti kohteeseen tutustumisen sekä esimerkiksi remonttitarpeen suunnittelun tavanomaista asuntokauppatilannetta joustavammin ja kiireettömämmin. Vaikka uusi kotimme tulikin lopulta vastaan julkisilla markkinoilla, olimme todella tyytyväisiä Kiiran toimintaan, tehokkuuteen ja joustavuuteen ja voimmekin lämpimästi suositella häntä."

  Ostotoimeksiantoasiakas
  (04-2021)

  "We really appreciate your help in this sale. You answered our questions very kindly , quickly and correctly. For several important things you noticed us for several times. If it is possible, we would recommend your service to our friends and we would like to use it again."

  Ostaja
  (03-2021)

  Ohituskaistalle? Liity postituslistallemme!

  Kun liityt postituslistallemme, kuulet ensimmäisten joukossa uusista kohteistamme.

  TIMANTTINEN TIIMIMME

  pekkalahtinenlkv_pekka_lahtinen1_600x600

  Pekka Lahtinen

  toimitusjohtaja, tontit,
  uudiskohteet, kiinteistöt, asunnot
  0400 606 730
  pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

  pekkalahtinenlkv_kiira_lahtinen1_600x600

  Kiira Lahtinen

  kiinteistönvälittäjä, LKV,
  LVV, KiAT
  0400 33 7070
  kiira.lahtinen@lahtinenlkv.fi

  pekkalahtinenlkv_roope_lahtinen_600x600

  Roope Lahtinen

  myyntiedustaja, KiAT,
  tontti- ja uudiskohdekoordinaattori
  040 777 9377
  roope.lahtinen@lahtinenlkv.fi

  pekkalahtinenlkv_jessica_perttunen1_600x600

  Jessica Perttunen