Etusivu » Kiira Lahtinen

TEAM LAHTINEN | KIIRA LAHTINEN

Olen ollut osa ’’Team Lahtista’’ jo useamman vuoden ajan. Aloitin kesäapulaisena, josta siirryin kokopäiväisenä myynnin tueksi ja markkinoinnin pariin. Syksyllä 2020 suoritin LKV-tutkinnon ja aloitin kiinteistönvälittäjänä.

Olen Pekan nuorempi tytär ja olen iloinen saadessani seurata hänen jalanjälkiään. Välitysala kiehtoo minua kovasti juurikin sen moninaisuuden ja asiakaskohtaamisten vuoksi. Työskentelen ja tartun uusiin haasteisiin hymy huulilla ja positiivinen asenne takataskussa. Olen seurannut lähes koko ikäni välitystyötä monesta eri kulmasta ja viimeisimpinä vuosina olen myös tehnyt taustatyötä välittäjiemme apuna. Nyt huomaan kuinka paljon olenkin saanut oppia menneiden vuosien aikana.

Tavoitteeni on yksinkertainen: haluan palvella asiakkaitani niin erinomaisesti, että he haluavat jatkossakin asioida kanssani. Se tarkoittaa aktiivista, turvallista, aikaansaavaa sekä osaavaa otetta.

Vapaa-ajalla minut löytää Esportilta, toimistokoiramme Bennyn kanssa lenkkipolulta tai perheeni ja ystävieni seurasta. Pidän hyvästä ruuasta ja matkustamisesta. Rakastan aurinkoa ja lämpöä.

Kiira Lahtinen
kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
p. 0400 33 7070
kiira.lahtinen@lahtinenlkv.fi

#suurellasydämellä #teamlahtinen

kiira_omasivu_1600

Asiakaspalautteita

"Paras kokemus asunnonmyynnistä! Seuraavan kerran tiedämme kyllä keneen otamme yhteyttä kun asunnon myynti tulee ajankohtaiseksi - täyden kympin palvelu ja Kiira on ihmisenä ihana! Kiitos!"

Myyjä (As Oy)
Valintaperuste: asioinut aiemmin yrityksen/välittäjän kanssa

"Kiira Lahtinen hoiti kotimme myynnin erinomaisen hienosti! Saimme lämminhenkistä, asiantuntevaa, taitavaa ja tehokasta palvelua läpi koko myyntiprosessin. Välittäjä hoiti työnsä tinkimättömällä ammattitaidolla, johon oli helppo luottaa. Oli ihana tunne jättää oma rakas kotinsa näin taitavan välittäjän käsiin. Ei tarvinnut itse miettiä ja murehtia mitään, kun tiesi Kiiran hoitavan kotimme myynnin parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos Kiira!"

Myyjä (As Oy)
Valintaperuste: asioinut aiemmin yrityksen/välittäjän kanssa

"Teimme ostotoimeksiantosopimuksen Kiiran kanssa etsittyämme jonkin aikaa asuntoa. Ostotoimeksiannon kautta pääsimme katsomaan useaa asuntoa, jotka eivät olleet vielä julkisessa myynnissä. Vilkkaassa asuntokauppatilanteessa ostotoimeksianto mahdollisti kohteeseen tutustumisen sekä esimerkiksi remonttitarpeen suunnittelun tavanomaista asuntokauppatilannetta joustavammin ja kiireettömämmin. Vaikka uusi kotimme tulikin lopulta vastaan julkisilla markkinoilla, olimme todella tyytyväisiä Kiiran toimintaan, tehokkuuteen ja joustavuuteen ja voimmekin lämpimästi suositella häntä."

Ostotoimeksiantoasiakas

"Iloista ja ammattitaitoista apua saimme koko prosessin ajan ja tyhmiin kysymyksiinkin sai aina vastauksen , todella mieleenpainuvan hyvää asiakaspalvelua saimme ja siitä jäi todella hyvä mieli ja oli ilo päästä tekemään yhteistyötä."

Ostaja (As Oy)

"We really appreciate your help in this sale. You answered our questions very kindly , quickly and correctly. For several important things you noticed us for several times. If it is possible, we would recommend your service to our friends and we would like to use it again."

Ostaja (As Oy)

"Kiira hoiti joustavasti koko prosessin esittelystä kaupan tekoon. Avoimiin kysymyksiin etsittiin ja löydettiin vastaukset. Kiira oli myös todella joustava aikataulujen suhteen. Oli helppo odottaa vastauksia pidempäänkin, koska silloin Kiira toi faktat esiin. Kiitos Kiira!"

Ostaja (As Oy)

"Olet hyvä, tehokas ja aikaansaava välittäjä. Kiitos!"

Myyjä (As Oy)

"Alan paras ja ystävällisin palvelu. Kiira teki erinomaista työtä."

Myyjä (As Oy)
Valintaperuste: asioinut aiemmin yrityksen/välittäjän kanssa

"Ihana empaattinen Kiira heti ensikäynnistä lähtien. Kiira piti tilanteessa ajan tasalla koko prosessin ajan. Hienot kuvat ja markkinointi, asiantunteva, erittäin tyytyväinen markkinointiin ja sujuva kaupanteko.

Oli tosi hyvä kokemus, koko prosessi sujuvaa. Kiira erittäin empaattinen ottaen huomioon elämäntilanteen. Tehokas ja ammattitaitoinen. Iso ruusukimppu hänelle ❤️"

Myyjä (As Oy)
Valintaperuste: yrityksen kotisivujen perusteella

Esimerkkejä kohteista, jotka ovat löytäneet kauttani uudet omistajat

Ohituskaistalle? Liity postituslistallemme!

Kun liityt postituslistallemme, kuulet ensimmäisten joukossa uusista kohteistamme.

TIMANTTINEN TIIMIMME

pekkalahtinenlkv_pekka_lahtinen1_600x600

Pekka Lahtinen

toimitusjohtaja, tontit,
uudiskohteet, kiinteistöt, asunnot
0400 606 730
pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

pekkalahtinenlkv_roope_lahtinen_600x600

Roope Lahtinen

myyntiedustaja, KiAT,
tontti- ja uudiskohdekoordinaattori
040 777 9377
roope.lahtinen@lahtinenlkv.fi

pekkalahtinenlkv_jessica_perttunen1_600x600

Jessica Perttunen

kiinteistönvälittäjä, LKV,
LVV, markkinointi
040 7755 470
jessica.perttunen@lahtinenlkv.fi

pekkalahtinenlkv_kiira_lahtinen1_600x600

Kiira Lahtinen

kiinteistönvälittäjä, LKV,
LVV, KiAT
0400 30 7070
kiira.lahtinen@lahtinenlkv.fi