Etusivu » Mahlakuja 12

Mahlakuja 12

Mahlakuja 12 | Arkkitehti Pet Michaelin suunnittelemat kahden kerroksen kodit kutsuvat viihtymään! Kahdelle omalle tontille valmistuu kolme upeaa omakotitaloa! Nämä valkorapatut talot edustavat skandinaavista tyylikkyyttä upeilla pohja- ja materiaaliratkaisuilla. Talojen harmoninen kokonaisuus ja moderni ulkoasu toteutetaan laadukkaasti pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Taloissa on viihtyisät ja edustavat puitteet juuri sinulle, joka haluat toimivalle pohjalle suunnitellun tyylikkään kodin loistavien yhteyksien päästä.

Sisäänkäynti on tilavaan eteiseen, jossa on säilytystilaa ulkovaatteille ja kengille. Kauniit portaat vievät sinut todella avaraan yläkertaan. Hurmaavan valoisat oleskelutilat tekevät todella vaikutuksen! Kaunis kotimainen Puustellin keittiö Siemensin laadukkailla ja integroiduilla kodinkoneilla ja saarekkeella, suuri ruokailutila sekä tilava olohuone ovat yhtä suurta tilaa. Lähes lattiasta kattoon olevat ikkunat ja lasiovet päästävät luonnonvalon tanssimaan sisätiloihin. Olohuoneesta on kulku isolle parvekkeelle. Yläkerrassa on myös kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, joissa kiinteät kaapistot sekä ikkunallinen kylpyhuone. Myös pienelle työtilalle on suunniteltu paikka valmiiksi.

Taloissa A1 ja A2: alakerrassa on yksi makuuhuone ja askartelu- sekä kuntoilutila, jotka sopivat moneen käyttötarkoitukseen, tilava kodinhoitohuone, pesuhuone ja tyylikäs ikkunallinen sauna sekä ulkoiluvälinevarasto, josta erillinen sisäänkäynti pihalta.

Talossa B: alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, suuri askartelutila, tilava kodinhoitohuone, pukuhuone, pesuhuone ja tyylikäs ikkunallinen sauna sekä ulkoiluvälinevarasto, josta erillinen sisäänkäynti pihalta.

Talojen hyvänkokoiset terassit, yläkerran parvekkeet ja omat piha-alueet aukeavat länteen. Kaikille taloille kuuluu kaksi autopaikkaa, joista toinen on pihapaikka ja toinen autokatospaikka. Talo A1 ja A2 jakavat oman 826 m² tontin hallinnanjakosopimuksella. Talo B sijaitsee omalla 435 m² tontilla.

HARKITUT PINTAMATERIAALIT

Meidän tärkein tehtävä on tarjota sinulle ja perheellesi täydellinen koti juuri teidän tarpeisiin myös pintamateriaalien osalta. Asunnon suunnittelu edustaa nykypäivän perheiden asumistoiveita parhaimmillaan ja siksi varustetasokin tullaan toteuttamaan jokaista yksityiskohtaa miettien mm. tyylikkäät Puustellin keittiöt kivitasoilla sekä Siemensin kodinkoneilla. Lisäksi kauniit laattavalinnat, tyylikkäät portaat sekä muut harkitut yksityiskohdat tekevät kodista upean kokonaisuuden. Modernien materiaaliratkaisujen lisäksi sinulle on varattu mahdollisuus vaikuttaa valintoihin ja käyttää lisävarusteluoptioita mm. parvekelasituksen, takan sekä viilennyksen osalta.

Lapsiystävällinen ja rauhallinen Pohjois-Tapiola sijaitsee lähellä hyviä palveluita, harrastuksia sekä liikenneyhteyksiä, tarjoten kuitenkin idyllisen pientaloalueen turvan. Pohjois-Tapiola kuuluu virikkeelliseen ja vehreään Suur-Tapiolaan. Loistavat koulut sekä päiväkodit löytyvät vain kivenheiton päästä uudesta kodistasi. Lyhyen matkan päässä sijaitsee myös upeat harrastusmahdollisuudet mm. Tapiolan Urheilupuisto, Esport Center & Arena sekä jäähalli. Liikenneyhteydet mm. Helsingin keskustaan ovat hyvät. Urheilupuiston metroasemalle on matkaa n. 1,2 km ja Tapiolan metroasemalle n. 1,6 km. Kauppakeskus Ainoan upeat palvelut ravintolamaailmoineen sijaitsevat Tapiolassa.

Arvioitu valmistuminen elokuu 2025. Arvioitu energialuokka: B2018

Myynnissä olevat talot

Talo A1 | 155 m² | 4 h, avok, rt, kph, erill. wc, et + khh, 2 x askh, ph, s, var | Mh. 930.000 € *
Talo A2 | 155 m² | 4 h, avok, rt, kph, erill. wc, et + khh, 2 x askh, ph, s, var | Mh. 930.000 € *
Talo B | 158 m² | 5 h, avok, rt, kph, erill. wc, et + khh, askh, pukuh, ph, s, var | Mh. 948.000 € *

Pinta-alat jakautuvat seuraavasti:
A1/A2: asuintilat 107 m² (4 h, avok, rt, kph, erill. wc, et) + aputilat 48 m² (khh, 2 x askh, ph, s, var) = 155 m²
B: asuintilat 114 m² (5 h, avok, rt, kph, erill. wc, et) + aputilat 44 m² (khh, askh, pukuh, ph, s, var) = 158 m²

* Hinta pitää sisällään erikseen myytävän tontin sekä urakkasopimuksen. Varainsiirtovero 3 % maksetaan vain tontin hinnasta. A1 & A2: tontin hinta 320.000 e + urakkasopimus 610.000 €. B: tontin hinta 325.000 € + urakkasopimus 623.000 €.

Kohteen myyntiä hoitaa:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

Huom! Tietokoneella / selaimessa ”lähetä” – painikkeen painamisen jälkeen saattaa sivu siirtyä alkuun ja esitteen latausnappi tulee tänne alaosaan.

    LATAA ESITE:

    Lataa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:
    Haluan että minuun otetaan yhteyttäKyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista tulevista kohteista

    » tietosuojalauseke